ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Samsung: Θα παρουσιάσει 3 νέα Galaxy Tab 4 στο MWC

Αν και μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσε τρία νέα μοντέλα στη σειρά Galaxy Tab Pro, το Note Pro αλλά και το Tab Lite, η Samsung δεν δείχνει να επαναπαύεται και στα πλαίσια του επικείμενου Mobile World Congress θα παρουσιάσει ακόμη τρία tablets τα οποία θα αποτελέσουν μέρος της σειράς Galaxy Tab 4. To πρώτο από αυτά θα είναι το Galaxy Tab 4 7.0, το οποίο θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις (Wifi & 3G) και όπως προδίδει και το όνομά του θα έχει οθόνη 7 ιντσών 1280 x 800. Το εν λόγω μοντέλο θα είναι ακόμη εξολισμένο με έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2GHz, 1 GB RAM, δύο κάμερες 3ΜΡ και 1.3ΜΡ, 8 GB αποθηκευτικού χώρου, micro-SD slot, και μπαταρία χωρητικότητας 4,450 mAh.
To επόμενο μοντέλο θα είναι το Galaxy Tab 4 8.0 το οποίο θα έρχεται με οθόνη 8 ιντσών και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του θα είναι ίδια με του παραπάνω μοντέλου.
Η μόνη επιπλέον διαφορά θα είναι πως αυτό θα διαθέτει 16gb αποθηκευτικού χώρου, και μπαταρία 6,800 mAh ενώ θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση LTE η οποία θα είναι εφοδιασμένη με 1.5Gb RAM. Το τελευταίο από τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν θα είναι το Galaxy Tab 4 10.1, οι προδιαγραφές του οποίου θα είναι αρκετά ανώτερες από των προηγούμενων καθώς θα έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή αλλά και 1.5 GB RAM σε όλες τις εκδόσεις τους. Παράλληλα θα διαθέτει δύο κάμερες ανάλυσης 8ΜΡ και 3ΜΡ, και θα διατεθεί σε τρείς εκδόσεις Wi-Fi only, 3G και LTE

Δεν υπάρχουν σχόλια