ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιούλιο στην Ελλάδα τα Toshiba Encore 2 tablets με οθόνη 8 και 10.1 ιντσών

Σε ειδική εκδήλωση της Toshiba, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα δύο νέα tablets της εταιρείας τα οποία στηρίζονται στην πλατφόρμα των Windows 8.1 και τα οποία η Toshiba προτίθεται να διαθέσει στην ελληνική αγορά με ενδιαφέρουσες τιμές.Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν όμοιο σχεδιασμό με το βάρος στην περίπτωση του μοντέλου των 8 ιντσών να κυμαίνεται στα 385 γρ. και του μοντέλου με οθόνη 10.1 ιντσών στα 555 γρ. Ομοιότητες υπάρχουν και στο εσωτερικό των συσκευών και συγκεκριμένα στον επεξεργαστή όπου συναντάμε την τελευταία γενιά των Intel Atom επεξεργαστών, χρονισμένη στο 1.33 GHz, έτοιμη να "τρέξει" και τις κλασσικές Desktop εφαρμογές σας.
Διαφορά πάντως υπάρχει στην διαθέσιμη μνήμη όπου το μοντέλο με οθόνη 8 ιντσών έχει 1 GB RAM ενώ το μοντέλο των 10.1 ιντσών διαθέτει 2 GB RAM. Η ανάλυση παραμένει ίδια στα 1280 x 800 ενώ το μοντέλο των 8 ιντσών περιλαμβάνει δωρεάν και την έκδοση Office 2013 Home & Student Edition. Μια σειρά από θύρες υπάρχουν πάνω και στα δύο tablets όπως microSD και microUSB ενώ μόνο το μοντέλο των 10.1 ιντσών διαθέτει HDMI θύρα.

Toshiba Encore 2 Toshiba Encore 2
Toshiba Encore 2 8 inch Toshiba Encore 2
Toshiba Encore 2 8 inch Toshiba Encore 2 10.1 inch
Όπως μας ενημέρωσαν τα στελέχη της Toshiba, και τα δύο μοντέλα της σειράς Encore 2 θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας τον Ιούλιο με την τιμή του μοντέλου των 8 ιντσών να έχει οριστεί στα €199. Όσον αφορά το μεγαλύτερο μοντέλο, η τιμή δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί όμως αναμένεται να μη ξεπεράσει τα €299.

Δεν υπάρχουν σχόλια