ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με 11 αισθητήρες το έξυπνο ρολόϊ της Microsoft

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές του Tom’s Hardware, το φημολογούμενο smartwatch της Microsoft, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο. Οι ίδιες πηγές επιβεβαίωσαν κάποιες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει παλαιότερα, ενώ έδωσαν και κάποιες νέες πληροφορίες.
Το νέο smartwatch λοιπόν της Microsoft θα είναι εφοδιασμένο με έντεκα συνολικά αισθητήρες (στο εσωτερικό του διαθέτει chips των Atmel, TI κ.ά), και θα είναι “cross-platform compatible”, που σημαίνει ότι απευθύνεται σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βάση χρηστών, είτε έχουν στη κατοχή τους συσκευή Android, iOS ή Windows Phone.
Επίσης επιβεβαιώνεται ότι η οθόνη του, δεν βρίσκεται στο εξωτερικό μέρος του καρπού, αλλά στο εσωτερικό, επειδή σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη κίνηση υποτίθεται ότι έρχεται πιο φυσικά σε όσους θέλουν να κοιτούν συχνά τη συσκευή.
Ο σχεδιασμός της συσκευής, έχει περισσότερα κοινά στοιχεία με το Nike Fuelband, παρά με τα smartwatches που έχουν παρουσιαστεί από την πλευρά του Android Wear. Το interface της συσκευής είναι πολύ στρωτό (slick το χαρακτήρισαν οι πηγές του Tom’s Hardware) και η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει ανοιχτά APIs.

 Site: SlashGear

Δεν υπάρχουν σχόλια