ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Intel: Νέα tablet, παρουσιάζονται στην IFA 2014

Η παρουσίαση νέων μοντέλων tablet, βασισμένων σε αρχιτεκτονική Intel, συνεχίζεται στην έκθεση IFA 2014 στο Βερολίνο.

Στην IFA Berlin 2014 που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, παρουσιάζονται νέα tablets από διάφορους κατασκευαστές, βασισμένα στους επεξεργαστές Intel(R) AtomTM. Η Toshiba παρουσίασε το tablet Encore 2 Write, διαθέσιμο με οθόνη μεγέθους 8 ή 10.1 ιντσών, καθώς και το Encore Mini. Τα συγκεκριμένα μοντέλα διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Windows 8.1*. Η Lenovo αποκάλυψε το Lenovo TAB S8, το πρώτο Android tablet της εταιρείας. Η Acer παρουσίασε το Iconia Tab 8 W, ένα tablet 8 ιντσών με Windows 8.1*.
Η εταιρεία έχει επίσης επεκτείνει την πολύχρωμη σειρά της Iconia One, με το Iconia One 8, το οποίο χρησιμοποιεί ταχύτερο επεξεργαστή, μεγαλύτερη οθόνη 8 ιντσών και διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 4.4*.Τα πέντε νέα tablets βασίζονται στη σειρά επεξεργαστών Intel(R) AtomTM Z3700 ("Bay Trail"). Η ASUSπαρουσίασε επίσης μια ανανεωμένη έκδοση του MeMO Pad 7, το οποίο βασίζεται στην ισχύ του επεξεργαστή Intel(R) AtomTM Z3565 ("Moorefield"). Τόσο τοMeMO Pad 7, όσο και το Tab S8 θα χρησιμοποιούν το modem Intel(R) XMMTM 7160, για την υποστήριξη συνδεσιμότητας LTE υψηλής ταχύτητας.
Η Pro7Sat1, μία από τις μεγαλύτερες ραδιοτηλεοπτικές εταιρείες στη Γερμανία, παρουσίασε το Pad Pro7 Entertainment από την ASUS, με επεξεργαστή Intel Atom, προσφέροντας μια εξειδικευμένη, αποκλειστική λύση, με προεγκατεστημένο ψυχαγωγικό περιεχόμενο και υπηρεσίες. Μια εταιρεία με έδρα στην Αυστρία, ηAlpenTab, παρουσιάζει το "Wienerwald", ένα tablet που χρησιμοποιεί φυσικό ξύλο, μια πρόταση με ιδιαίτερη αισθητική και εξαιρετικά χαμηλό βάρος, με την ισχύ της τεχνολογίας Intel. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα tablets που βασίζονται σε τεχνολογία Intel και παρουσιάζονται στην IFA 2014 εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια