ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η VisionTek ανακοινώνει τα νέα pocket-sized USB 3.0 SSDs

Η Visiontek ανακοίνωσε την νέα σειρά VisionTek USB Pocket SSD για όσους ψάχνουν υπέρ υψηλές επιδόσεις και ταχύτατες μεταφορές δεδομένων από ένα flash drive. Η νέα σειρά ανταγωνίζεται σε επιδόσεις εσωτερικούς SSDs και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα με Windows, Mac OS X, ή Linux based λειτουργικό, εφόσον αυτό διαθέτει USB 3.0/2.0 υποδοχή.

Αν και σε μέγεθος όσο ένα τυπικό thumb drive με USB 3.0 interface, η σειρά VisionTek USB Pocket SSD διαθέτει έναν LSI SandForce controller, ο οποίος μπορεί να προσφέρει ταχύτητες 455 MB/s και 440 MB/s σε ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα. Επιπλέον εγκαθιστώντας σε αυτό Windows 8/8.1, το VisionTek USB Pocket SSD μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μια πλήρως λειτουργική και bootable λύση "office-on-the-go". Το υλικό κατασκευής του είναι το αλουμίνιο.

Όσον αφορά την διαθεσιμότητα, είναι άμεσα διαθέσιμα δύο μοντέλα των 120GB και 240GB. Οι τιμές τους είναι αντίστοιχα στα $110και $175 δολάρια αντίστοιχα και μπορεί κάποιος να τα παραγγείλει είτε από την Visiontek κατευθείαν, είτε από μεγάλα online καταστήματα όπως τα Newegg, Tiger Direct και Dell. 


Δεν υπάρχουν σχόλια