ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δωρεάν τα Windows 9 σε όσους χρησιμοποιούν τα Windows 8

Η μέρα που θα αποκαλυφθεί το νέο λειτουργικό της Microsoft πλησιάζει και συνεχώς όλο και περισσότερες αποκαλύψεις και διαρροές έχουμε σχετικά με αυτά. Άλλες είναι εσκεμμένες, άλλες ίσως όχι και τόσο. Έχουν ήδη διαρρεύσει πολλά videos και screenshots στο internet δείχνοντας διάφορα νέα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα το νέο start menu, ενώ λίγες μέρες πριν ο πρόεδρος της Γαλλικής Microsoft άφησε να εννοηθεί ότι, τα νέα Windows, τα οποίο μέχρι σήμερα είναι γνωστά με την κωδική ονομασία Threshold, θα ονομάζονται πολύ απλά "Windows 9"

Τα νέα Windows αναμένονται να αποκαλυφθούν στις 30 Σεπτεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο, σε ένα "Windows event" που έχει προγραμματίσει η Microsoft. Εκεί αναμένεται να έχουμε και την πρώτη "Windows Technical Preview", απευθυνόμενη κυρίως σε προγραμματιστές και εταιρικούς πελάτες, ώστε αυτοί να έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν το πλήθος των αλλαγών που θα εισαγάγουν τα νέα Windows. 

Η τελευταία πληροφορία που διέρρευσε, αυτή την φορά από τον πρόεδρο της Microsoft Ινδονησίας Andreas Diantoro, αφορά του χρήστες των Windows 8. Σύμφωνα λοιπόν με τον Diantoro, τα Windows 9 θα είναι διαθέσιμα από το Windows Update στους χρήστες των Windows 8 εντελώς δωρεάν. Οι χρήστες των Windows 8 θα έχουν την επιλογή να αναβαθμίσουν στα Windows 9 απλά πηγαίνοντας στο Windows Update. Επιλέγοντας αναβάθμιση, τα Windows 9 θα εγκατασταθούν αυτόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια