ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η SeaSonic ανακοινώνει το τροφοδοτικό Snow Silent 1050W


Η Seasonic ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα μιας νέας σειράς τροφοδοτικών υψηλών επιδόσεων, την Snow Silent, με το πρώτο μοντέλο από αυτά να είναι το Seasonic Snow Silent 1050W. Η νέα σειρά εκτός από κορυφαίες επιδόσεις υπόσχεται και χαμηλό επίπεδο θορύβου με τον ανεμιστήρα να απενεργοποιείται σε καταστάσεις χαμηλού load.
Το πρώτο πράγμα που κάνει εντύπωση στην νέα σειρά είναι το χρώμα της. Έρχεται σε λευκό χρώμα, όπως του χιονιού, ταιριάζοντας κατά κάποιο τρόπο και στην τρέχουσα εποχή, τουλάχιστον όσον αφορά το Βόρειο ημισφαίριο. Το τροφοδοτικό είναι πλήρως modular και ακολουθάει σχεδίαση με μία μονή γραμμή στα +12V. Διαθέτει οκτώ καλώδια PCI-e 6+2 για τροφοδοσία πολλαπλών καρτών γραφικών, δεκατέσσερα SATA, πέντε molex, floppy, 24pin και δύο 8pin EPS. Έρχεται με πληθώρα κυκλωμάτων προστασίας καθώς και πιστοποίηση 80 Plus Platinum.

Ο ανεμιστήρας των 12 εκατοστών είναι τύπου FDB(Fluid Dynamic Bearing), επιτρέποντάς του αθόρυβη λειτουργία όποτε αυτός καταστεί αναγκαίος. Όπως αναφέρθηκε και στην αρχή, σε καταστάσεις χαμηλού load, το οποίο η Seasonic το καθορίζει κοντά στο 50%, παραμένει απενεργοποιημένος επιτρέποντας 100% αθόρυβη λειτουργία.

Το τροφοδοτικό αναμένεται να είναι διαθέσιμο μέσα στον Δεκέμβρη με προτεινόμενη τιμή τα €219,90 ευρώ και θα καλύπτεται από 7 χρόνια εγγύηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια