ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενισχύει την ασφάλεια των μητρικών της η Biostar με σύστημα LAN Surge Protection


Οι κατασκευαστές συνεχώς προσπαθούν να προσφέρουν όλο και περισσότερα μοναδικά χαρακτηριστικά στα προϊόντα τους και με αυτό τον τρόπο να αποκτήσουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Κινούμενη προς αυτή την κατεύθυνση, η Biostar ενισχύει τις μητρικές της έναντι του στατικού ηλεκτρισμού, των κεραυνών και των διακυμάνσεων του ηλεκτρικού ρεύματος.
Η καταστροφή μιας ηλεκτρικής συσκευής λόγω διακύμανσης του ηλεκτρικού ρεύματος, δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο. Αν και η χρήση ενός UPS ή ενός πολύμπριζου ασφαλείας, μπορεί να προστατέψει έναντι διακυμάνσεων του ηλεκτρικού ρεύματος, οι LAN και οι USB σε μια μητρική, δεν διαθέτουν ανάλογη προστασία.

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό των μητρικών της, η Biostar το ονομάζει “SUPER LAN Surge Protection” και ουσιαστικά πρόκειται για την προσθήκη ενός chip στις μητρικές της εταιρίας, το οποίο αναλαμβάνει να προσφέρει έως και τέσσερις φορές μεγαλύτερη προστασία έναντι του στατικού ηλεκτρισμού, των ηλεκτρικών διακυμάνσεων ή των κεραυνών σε σχέση με τον ανταγωνισμό, στις LAN και USB θήρες. Η Biostar, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, είναι ο πρώτος κατασκευαστής ο οποίος προσφέρει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό στις μητρικές της, το οποίο και θα περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό όλων των μελλοντικών μοντέλων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια