ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Nokia θα επιστρέψει στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας μέσα στο 2015



Σύμφωνα με έγκυρες πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα Fudzilla, η Nokia λέγεται ότι θα επιστρέψει στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας μέσα στο 2015. Το Nokia N1 tablet, που θα κάνε το ντεμπούτο του το πρώτο τρίμηνο του 2015, είναι το αρχικό μέρος της προσπάθειας αυτής. Συγκεκριμένα η συσκευή πολύ πιθανόν να κυκλοφορήσει από την Nokia κάποια στιγμή μέσα στο διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου, αλλά οι ίδιες πηγές ξεκαθαρίζουν ότι η εταιρεία θα αναπτύξει και συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Η εμπορική ονομασία Nokia παραμένει ισχυρή στην αγορά και η εταιρεία, φαίνεται, ότι αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευθεί. Πιθανολογούμε ότι οι συσκευές θα τρέχουν Android, όπως και το N1 tablet αλλά δυστυχώς προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Αναμένουμε όμως να δούμε την παρουσία του Z launcher στα νέα τηλέφωνα της Nokia καθώς και την εφαρμογή Here maps.

Φθάνοντας στο τέλος του άρθρου μας, καλό είναι να διασαφηνίσουμε μια ακόμη παράμετρο. Οι νέες συσκευές που θα εμφανιστούν στην αγορά, θα αποτελούν προϊόν κατασκευής της Nokia, όχι φυσικά του τμήματος που εξαγοράστηκε από την Microsoft. Αυτό το τμήμα, θα συνεχίσει να παράγει τις δικές του συσκευές Microsoft Lumia.

n1nokia

Πηγή άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια