ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα Encore 2 Write tablet από τη Toshiba με Wacom stylus

Όλο και περισσότερα Windows tablet υιοθετούν τη χρήση stylus προκειμένου να διαφοροποιηθούν από τα υπόλοιπα της κατηγορίας τους με τη λίστα να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με τον καιρό.
Σε αυτά τα tablet έρχονται να προστεθούν οι δύο νέες προτάσεις της Toshiba με την ονομασία Encore 2 Write. Και τα δυο τροφοδοτούνται από επεξεργαστή Intel Atom, με 2GB μνήμης RAM, 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία που αποδίδει 11 ώρες χρήσης. Το μικρότερο tablet φέρει οθόνη 8 ιντσών, η μεγαλύτερη έκδοσή του στις 10.1 ίντσες, ενώ και τα δύο διαθέτουν οπίσθια και εμπρόσθια κάμερα με ανάλυση 8 megapixel. Φυσικά, συνοδεύονται από digitizer pens με την τεχνολογία Wacom TruFeel η οποία λειτουργεί μαζί με τις εφαρμογές της Toshiba ώστε να κρατήσετε καλύτερες χειρόγραφες σημειώσεις, να σχολιάσετε φωτογραφίες και πολλά άλλα.

Και τα δύο tablet θα είναι διαθέσιμα από τις 11 Ιανουαρίου με τιμή 349,99 δολαρίων για το μοντέλο των 8 ιντσών και 399,99 δολάρια για τη μεγαλύτερη έκδοσή του. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν και συνδρομή ενός έτους για το Office 365.

Εκτός από τα δύο νέα tablets, η Toshiba ανακοίνωσε και έναν νέο ultrabook για επαγγελματική χρήση, το Portege Z20t, με οθόνη 12,5 ιντσών, ανάλυση 1080p, επεξεργαστή Intel Core M, Wacom digitizer pen, και αποσπώμενο πληκτρολόγιο. Η τιμή του Toshiba Portege Z20t φτάνει τα 1.399 δολάρια και θα είναι άμεσα διαθέσιμο απευθείας από την ίδια την εταιρεία και από τους εμπόρους λιανικής από τα μέσα αυτού του μήνα.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: TheVerge

Δεν υπάρχουν σχόλια