ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H G.Skill κυκλοφορεί τις νέες DDR4 Ripjaws 4 μνήμες στα 3400 MHz


Η G.Skill's ανακοίνωσε δύο νέα memory kits υψηλών ταχυτήτων της σειράς G.Skill Ripjaws 4, που ανεβάζουν ακόμα λίγο τον πήχη στις μνήμες DDR4.
Το πρώτο kit, είναι το μοντέλο με αριθμό F4-3400C16Q-16GRKD και φυσικά είναι ένα kit των 16GB που τρέχει στα 3400 MHz στα CL16. Το προηγούμενο ρεκόρ της G. Skill ήταν στα 3333 ΜΗz. To δεύτερο αποτελείτε και αυτό από 16GB μνήμες, όμως τρέχει "μόνο" στα 3200 MHz και έτσι μπόρεσε η G. Skill να κατεβάσει λίγο τα timings στα CL15. Oι προηγούμενες αντίστοιχες Ripjaws μνήμες έτρεχαν με CL16 timings.

Προκειμένου να πετύχει αυτές τις ταχύτητες και τα timings, η G.Skill έκανε αυστηρή επιλογή στις μνήμες ώστε η σειρά αυτή να αποτελείται από τα καλύτερα κομμάτια και να μπορεί να εγγυηθεί μεγάλη σταθερότητα χωρίς να χρειάζεται να τρέχουνε με τάση μεγαλύτερη των 1.35 V. Παρόλο που οι βελτιώσεις είναι μικρές, οι νέες αυτές μνήμες είναι ότι πιο γρήγορο κυκλοφορεί σε DDR4.

Και τα δύο kit αποτελούνται από 4 μνήμες των 4 GB και συνοδεύονται από έναν Turbulence III ανεμιστήρα. Διαθέτουν ενσωματωμένα LEDs και αν η ροή αέρα στο κουτί σας είναι ικανοποιητική, τότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον ανεμιστήρα, παρά μόνο τις αλουμινένιες ψύκτρες.
Η G.Skill δεν έχει ανακοίνωσε ακόμα διαθεσιμότητα και τιμές αλλά σίγουρα δεν θα είναι και οι πιο φτηνές μνήμες που έχετε αγοράσει ποτέ. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το αντίστοιχο προηγούμενο κιτ στα 3333 ΜΗz πωλείται στα 600 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια