ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το νέο MacBook Air θα κυκλοφορήσει πριν τον Απρίλιο


Την περασμένη εβδομάδα μία φήμη άρχισε να κυκλοφορεί σχετικά με το νέο MacBook Air των 12". Με κωδικό όνομα MacBook Stealth, αναμένεται να είναι το λεπτότερο MacBook που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, αλλά η Apple πρέπει να πάρει κάποιες σοβαρές αποφάσεις προκειμένου να το πετύχει αυτό, όπως να αφαιρέσει τα πάντα από το κέλυφος εκτός από τη θύρα USB Type C.
Πάντως ακόμα και αν είναι ένας υπερβολικός συμβιβασμός, μην περιμένετε να βρείτε το MacBook Air των 11" στην αγορά.Σύμφωνα με το DigiTimes, το νέο MacBook Air θα αντικαταστήσει τον μικρότερο προκάτοχό του και δεν θα κυκλοφορούν παράλληλα στην αγορά. Αυτό είναι και λογικό αφού δεν συμφέρει την Apple να φτιάξει ένα μοντέλο 12" στο ίδιο μέγεθος με αυτό των 11" και να τα έχει δίπλα δίπλα προς πώληση στα Apple Stores.
Αν το MacBook Air στις 12" σας φαίνεται ωραία ιδέα τότε και η ημερομηνία κυκλοφορίας επίσης θα ακούγεται φανταστική. Η Apple σχεδιάζει την κυκλοφορία του νέου MacBook Air το πρώτο τέταρτο αυτού του χρόνου και πριν το τέλος Μαρτίου. κατασκευάζεται από την Quanta Computers, την ίδια εταιρία που έχει αναλάβει την κατασκευή του Apple Watch.

Εφόσον οι μέρες του MacBook Air των 11" είναι μετρημένες, η τιμή του νέου MacBook αναμένεται να είναι στα ίδια επίπεδα με του προκατόχου του. Η Apple από ότι φαίνεται θα κρατήσει στην παραγωγή το MacBook Air των 13" αν μπορέσουν οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της να το διαφοροποιήσουν από το μοντέλο στις 12". Το μέλλον θα δείξει πιο μοντέλο θα επικρατήσει ανάλογα με την αποδοχή του κόσμου όταν κυκλοφορήσει το MacBook Air των 12".

Δεν υπάρχουν σχόλια