ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέες σειρές ανεμιστήρων από την Fractal Design


Η Fractal Design ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα των ανεμιστήρων Dynamic Series και Silent Series R3. Οι δύο αυτές νέες σειρές έρχονται να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο την γκάμα των προϊόντων της εταιρίας και παράλληλα να προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις και περισσότερα χαρακτηριστικά.
Η σειρά Silent Series R3 απευθύνεται σε αυτούς που ψάχνουν μιας μέσης κατηγορίας λύσεις και διαθέτει μοντέλα με μεγέθη από 4 εκατοστά έως και 14 εκατοστά. Οι Silent Series S3 ανεμιστήρες χρησιμοποιούν rifle bearing το οποίο είναι παρόμοιο με το sleeve bearing, αλλά με χαμηλότερο θόρυβο και διάρκεια ζωής πολύ κοντά σε αυτή που προσφέρει το ball bearing. Επιπλέον προσοχή έχει δοθεί και στον τομέα της αισθητικής με το καλώδιο του ανεμιστήρα να είναι μαύρο. Η ταχύτητα περιστροφής των Silent Series S3 ξεκινάει από 1000 στροφές ανά λεπτό για το μοντέλο των 14 εκατοστών και αυξάνει όσο προχωράμε σε μικρότερου μεγέθους μοντέλα, με το μοντέλο των 4 εκατοστών να φτάνει τις 4000 στροφές ανά λεπτό. Σε κάθε περίπτωση ο θόρυβος είναι μικρότερος των 22dBA.

Silent S3 Series

Η σειρά Dynamic απευθύνεται σε αυτούς που ψάχνουν υψηλές επιδόσεις και ποιότητα έχοντας σε δεύτερη μοίρα το κόστος. Οι Dynamic Series χρησιμοποιούν hydraulic bearing και διατίθενται μόνο σε μεγέθη των 12 και 14 εκατοστών. Το μοντέλο των 14 εκατοστών περιστρέφεται στις 1000 στροφές ανά λεπτό, ενώ αυτό των 12 εκατοστών στις 1200 στροφές ανά λεπτό. Αν και η ταχύτητα περιστροφής τους είναι ίδια με τα αντίστοιχα S3 Series μοντέλα, είναι πιο αθόρυβα με τον θόρυβο που παράγουν να μην υπερβαίνει τα 19,5 dBA. Ο σχεδιασμός τους είναι επίσης περισσότερο προσεγμένος, τόσο όσον αφορά το πλαίσιο όσο και τις λεπίδες του ανεμιστήρα για αυξημένες επιδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια