ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Microsoft εξαγοράζει την καλύτερη εφαρμογή ημερολογίου για iOS και Android



Ακόμα μια στοχευμένη κίνηση από τη Microsoft η οποία προχώρησε σήμερα στην εξαγορά της εφαρμογής Sunrise η οποία θεωρείται από τις καλύτερες εφαρμογές ημερολογίου για smartphones και tablets.Το Sunrise το οποίο έκανε την εμφάνιση του το 2012, έχει παρουσία στις πλατφόρμες του iOS, του Android και του OS X μέσω ανεξάρτητων εφαρμογών ενώ στα Windows είναι διαθέσιμο μέσα από την web έκδοση της υπηρεσίας η οποία είναι συμβατή με τους περισσότερους browser της αγοράς.

Το κόστος της εξαγοράς σύμφωνα με την ιστοσελίδα TechCrunch έφτασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια, και έρχεται λίγους μήνες μετά την εξαγορά της εφαρμογής Acompli, η οποία με τη σειρά της θεωρείται ως μια από τις καλύτερες για τη διαχείριση των e-mail σας. Αρκετά από τα χαρακτηριστικά του Acompli όπως είδαμε έχουν περάσει στο ανανεωμένο Outlook των Windows 10, iOS και Androidκάτι που αναμένεται να γίνει και με τo Sunrise και την εφαρμογή ημερολογίου των Windows 10.

Οι πληροφορίες του TechCrunch αναφέρουν ότι η Microsoft όπως στην περίπτωση του Acompli, θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις εκδόσεις του Sunrise χωρίς να τις αποσύρει από τα ηλεκτρονικά καταστήματα στα οποία έχουν παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια