ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Aerocool παρουσιάζει το κουτί Aero-1000 της σειράς PGS-A


Η Aerocool Advanced Technologies, παρουσιάζει το κουτί Aero-1000 ως μέρος της σειράς PGS-A (Performance Gaming System). Όπου το “A” σημαίνει ροή αέρα, ένα από τα σημαντικότερα θέματα που αντιμετωπίζει κάποιος που φτιάχνει ένα σύστημα.
Όλα τα κουτιά της σειράς PGS-A έχουν εξαιρετικές επιδόσεις στη ροή αέρα, πολύ καλή ταχτοποίηση καλωδίων και πολύ χώρο για καλή ποιότητας υδρόψυξη. Όλα αυτά τα πετυχαίνει σε συνδυασμό με μία επίσης υπέροχη σχεδίαση.

Η Aerocool κυκλοφορεί το Aero-1000 σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς. Τελείως μαύρο και ασπρόμαυρο. Η σχεδίαση είναι κομψή και με μία νέα οπτική. Μεγάλες μεταλλικές σχάρες στο πάνω και μπροστινό μέρος δείχνουν την εστίαση και τις δυνατότητες στην ψύξη του νέου κουτού της Aerocool. Είναι κατασκευασμένο από ατσάλι 0.8 mm και το στρογγυλεμένο καπάκι στο πάνω μέρος αφήνει χώρο για ψυγεία 240 mm ή ακόμα και 280 mm με πάχος 35 mm. Ψυγεία με πάχος 45 mm υπάρχει πρόβλεψη να τοποθετηθούν στο μπροστινό μέρος. Επίσης ένα ψυγείο των 120 mm μπορεί να χωρέσει και στο πίσω μέρος.
Η Aerocool συνοδεύει το |Aero-1000 κουτί με τρεις προεγκατεστημένους ανεμιστήρες στα 120 mm, δύο στο μπροστινό μέρος και ένας στο πίσω μέρος. Η ταχύτητά περιστροφής τους είναι στις 1.200 rpm με χαμηλά επίπεδα θορύβου στα 26,5 dBA και ροή αέρα στα 36,4 CFM. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν δύο ανεμιστήρες των 140 mm ή των 120 mm στο πάνω μέρος. Η μεταλλική σχάρα που βρίσκεται εκεί έχει μαγνήτες και μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από έξω. Ομοίως η μπροστινή σχάρα αφαιρείται με ευκολία για τον καθαρισμό των φίλτρων.
 Το Aero-1000 έχει ακόμα μερικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη χρήση του πιο εύκολη όπως δύο μηχανισμούς για οπτικά drives 5.25 " και τη δυνατότητα τοποθέτησης χωρίς εργαλεία 5 δίσκων 3,5" και 2 δίσκων 2.5" με ειδικά κυλιόμενα trays τα οποία διαθέτουν και λαστιχάκια για την απορρόφηση των κραδασμών.

Οι gamers θα αγαπήσουν αυτό το κουτί αφού διαθέτει πολύ χώρο για τοποθέτηση υδρόψυξης και πολύ μεγάλων γραφικών καρτών μέχρι 410 mm. Δέχεται ψύκτρες για τον επεξεργαστή με ύψος μέχρι 170 mm και τροφοδοτικά με μήκος μεχρι 220 mm. Προσεκτικά τοποθετημένες τρύπες στο κουτί βοηθούν την ταχτοποίηση καλωδίων ενώ στο πάνω μέρος και εξωτερικά υπάρχει ένα I/O panel που διαθέτει δύο θύρες USB 3.0 και εισόδους ακουστικών και μικροφώνου.

Το Aero-1000 είναι διαθέσιμο άμεσα και θα έχει προτεινόμενη τιμή 79,90 € χωρίς το ΦΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια