ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Antec VSP-5000 ηχομονωμένο entry level Κουτί

Antec VSP-5000 ηχομονωμένο entry level ΚουτίΝέο κουτί λανσάρει η Antec και προορίζεται κυρίως για gamers με μικρό budget, αλλά και για όσους επιζητούν έναν "ήσυχο" υπολογιστή.
Το VSP-5000 αποπνέει ένα premium αέρα στην entry level αγορά midi κουτιών χάρη στην ηχομονωμένη σχεδίαση που του έχει προσδώσει η Antec τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, με λαστιχένια πόδια και ειδικά grommets στο HDD cage. Δύο ανεμιστήρες 120mm που βρίσκονται στο ταβάνι του καθώς και ένας ακόμη ίδιων διαστάσεων στο πίσω μέρος προσφέρουν ικανοποιητικό airflow, ενώ δίνεται η δυνατότητα για έναν ακόμα μπροστά.
Υποστηρίζει μητρικές ATX, Micro ATX και Mini ITX και εφοδιάζεται με ειδικό SSD bay και χώρο για κάρτες γραφικών μήκους έως και 380mm, ενώ μπορούν να εγκατασταθούν ψύκτρες με ύψος έως και 158mm. Στη πρόσοψη υπάρχουν δύο USB 3.0 θύρες μαζί με το γνωστό HD Audio αλλά με τη προσθήκη in/out ports και διακόπτη ελέγχου των ανεμιστήρων. Τέλος, το VSP-5000 έχει ήδη ξεκινήσει να πωλείται προς £44.99 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια