ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο Chromebook Pixel από την Google




Το νέο Chromebook Pixel της Google έχει πολλά κοινά στοιχεία όσον αφορά στην ποιότητα κατασκευής και στην εμφάνιση με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά είναι ισχυρότερο, και επιπλέον οικονομικότερο.
Το νέο Chromebook Pixel έχει παρόμοιο αλουμινένιο σασί με τον προκάτοχο του και στην βασική έκδοση κοστίζει $999. Διαθέτει παρόμοια επίσης οθόνη αφής 12,85 ιντσών ανάλυσης 2560 x 1700 pixels (239ppi) , έχει μπαταρία που διαρκεί 12 ώρες (15 λεπτά φόρτισης επαρκούν για δύο ώρες χρήσης λέει η Google) ενώ εξοπλίζεται με δύο υποδοχές USB type-C.

Έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, γυάλινο trackpad ενώ στο πάνω μέρος υπάρχει ένα LED strip, που με double-tap αποκαλύπτει το ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας.
Το Pixel έχει ακόμα δύο USB 3.0 θύρες, μία υποδοχή για κάρτες SD καθώς και μία υποδοχή 3,5mm combo headphone/microphone. Δεν διαθέτει ενσωματωμένο modem LTE πάντως όπως το προηγούμενο μοντέλο και προσφέρει εξόδους DisplayPort και HDMI. Προσφέρει WiFi 802.11a/b/g/n/ac καθώς και Bluetooth 4.0. Τα γραφικά είναι τύπου Intel HD Graphics 5500

Εξοπλίζεται με 5η γενιάς επεξεργαστές Core της Intel και πιο συγκεκριμένα, το βασικό μοντέλο -που ξεκινάει από τα $999- βασίζεται σε Intel Core i5 επεξεργαστή με 8GB RAM και 32GB ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο. Η ακριβότερη έκδοση που κοστίζει $1299, έχει επεξεργαστή Core i7, 16GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Και στις δύο περιπτώσεις, προσφέρεται χώρος 1TB στο Google Drive, δωρεάν για τρία χρόνια.Φυσικά, το λειτουργικό σύστημα δεν είναι άλλο από το Chrome OS στην πλέον σύγχρονη έκδοση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια