ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Google ανοίγει το δικό της "εσωτερικό" κατάστημα στο Λονδίνο




Η Google εγκαινίασε το πρώτο της "κατάστημα" μέσα στη μεγαλύτερη εταιρεία πώλησης ηλεκτρονικών ειδών του Λονδίνου, την Currys PC World στη περιοχή Tottenham Court Road, ενώ αργότερα μέσα στον ίδιο χρόνο θα ανοίξει άλλα δυο καταστήματα στο Currys PC World’s Fulham και στο Thurrock Megastores.
Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία αναφέρει πως στο χώρο αυτό οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μια μεγάλη ποικιλία από Android smartphones, tablets, Chromebook laptops και Chromecasts και θα μάθουν πως να χρησιμοποιούνται συνδυαστικά, κάνοντας τη ζωή του κατόχου τους όσο πιο απλή γίνεται.

Στο χώρο του καταστήματος θα υπάρχουν επίσης και διάφορα διαδραστικά προϊόντα, όπως μια τεράστια οθόνη με το Google Earth, ένα Doodle Wall όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ζωγραφίζουν το δικό τους Google logo αλλά και ένα Chromecast Pod για να απολαύσουν υπηρεσίες από το Google Play Movies και το YouTube.

Εκτός των άλλων, στον ίδιο χώρο θα διοργανώνονται διάφορα μαθήματα και εκδηλώσεις, όπως μαθήματα για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο, τη χρήση φορητών συσκευών αλλά και μαθήματα Virtual Space Camps για να μάθουν σε παιδιά τις βασικές αρχές του προγραμματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια