ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Google παίρνει πίσω την απόφαση να απαγορεύσει το περιεχόμενο για ενήλικες στο Blogger


H Google αποφάσισε τελικά να επιτρέψει τη δημοσίευση σεξουαλικού περιεχομένου στη πλατφόρμα Blogger σύμφωνα με μία ανάρτηση της Jessica Pelegio, Social Product Support Manager.
Οι χρήστες του Blogger, ενημερώθηκαν στις αρχές της εβδομάδας ότι η Google "δεν θα επέτρεπε γυμνές εικόνες ή video" στην ιστοσελίδα από τις 23 Μαρτίου. Όμως η Pelegio δήλωσε ότι δεν ισχύει πια αυτό αφού η Google αποφάσισε ότι η απαγόρευση αυτή "θα είχε αρνητική επίπτωση σε χρήστες που δημοσιεύουν αναρτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου με σκοπό να την προσωπική έκφραση".
"Αντί να εφαρμόσουμε αυτή την απαγόρευση, αποφασίσαμε να επιβάλλουμε αυστηρό έλεγχο και απαγόρευση δημοσίευσης εμπορικής πορνογραφίας", γράφει η Pelegio. Αναφέρει επίσης ότι οι χρήστες έστειλαν μεγάλο όγκο σχολίων και προτάσεων αφότου ανακοινώθηκε αρχικά η απαγόρευση, ιδίως σχετικά με την αναδρομική ισχύ της απόφασης, η οποία θα επηρέαζε λογαριασμούς που ήδη λειτουργούν πάνω από 10 χρόνια.

Η Pelegio δήλωσε ότι "οι κάτοχοι αυτών των blogs θα πρέπει να συνεχίσουν να επισημαίνουν ότι το blog τους περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο ώστε να εμφανίζεται η προειδοποιητική σελίδα, ότι το περιεχόμενό τους δηλαδή απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες".

Δεν υπάρχουν σχόλια