ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο Surface 3 στον ορίζοντα με επεξεργαστή Intel




Ένα νέο Surface ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα η Microsoft όπως αναφέρει η ιστοσελίδα WinBeta, το οποίο και θα αποτελέσει το διάδοχο του Surface 2, με μια σημαντική όμως διαφορά.
Το Surface 3 όπως πιθανότατα θα είναι η πλήρης ονομασία του νέου συστήματος, θα στηρίζεται είτε στην τελευταία γενιά των Intel Atom επεξεργαστών με αρχιτεκτονική Cherry Trail είτε σε Core M επεξεργαστή, κάτι που σημαίνει ότι θα τρέχει την x86 έκδοση των Windows και όχι τα Windows RT.
Το νέο tablet αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα και κατά πάσα πιθανότητα στα τέλη Απριλίου στο συνέδριο Build 2015 της Microsoft και θα στηρίζεται στην έκδοση των Windows 8.1, με δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης στα Windows 10 όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα αυτό το καλοκαίρι.

Παλαιότερες φήμες ανέφεραν τα σχέδια της Microsoft για κυκλοφορία ενός "Surface mini", με την ανακοίνωση να "μένει στον πάγο" τελευταία στιγμή μετά από απόφαση του Satya Nadella που μόλις είχε αναλάβει τα ηνία της εταιρείας, δίνοντας έμφαση στο λανσάρισμα του Surface Pro 3. Το πιθανότερο σενάριο πάντως αναφέρει ότι το νέο Surface δε θα έχει σχέση με τη "mini" έκδοση που ετοίμαζε η Microsoft και ως διάδοχος του Surface 2 θα διαθέτει πλήρες μέγεθος οθόνης, χωρίς κάποιο ανεμιστηράκι στο εσωτερικό όπως οι προκάτοχοι του, εξαιτίας αυτή τη φορά της αρχιτεκτονικής των Intel Atom/Core M επεξεργαστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια