ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαθέσιμα από σήμερα τα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών για τα Windows 10



Τα Windows 10 έρχονται αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με τη Microsoft φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στη διάθεση εφαρμογή και στην ανάπτυξη τους για τις διαφορετικές συσκευές στις οποίες αυτές θα τρέχουν, με τους προγραμματιστές να μπορούν από σήμερα να ξεκινήσουν την ανάπτυξη τους.
Χωρίς να περιμένει το συνέδριο Build, η Microsoft κάνει διαθέσιμη σήμερα τη δοκιμαστική έκδοση των εργαλείων ανάπτυξης εφαρμογών για τα Windows 10, η αλλιώς το Visual Studio Tools for Windows 10 το οποίο χρειάζεται την έκδοση Visual Studio 2015 CTP 6 που κυκλοφόρησε πριν περίπου ένα μήνα. Με τα εργαλεία αυτά οι προγραμματιστές μπορούν να αναπτύξουν το νέο είδος εφαρμογών που υποστηρίζει η Microsoft, κάνοντας δυνατή την εκτέλεση της εφαρμογής σε συσκευές όπως smartphones, PCs, tablets κ.α, με ελάχιστες αλλαγές στον κώδικα.

Όποιος ή όποια ενδιαφέρεται να έχει πρόσβαση στα εργαλεία αυτά, θα πρέπει να προχωρήσει στα παρακάτω βήματα προκειμένου να τα "κατεβάσει" στον υπολογιστή του.
  • Αν δεν είστε ήδη μέλος του Windows Insider προγράμματος, πραγματοποιήστε την εγγραφή σας σ' αυτό.
  • Εγκαταστήστε την τελευταία δοκιμαστική έκδοση των Windows 10, την Technical Preview 2 Build 10041
  • Εγκαταστήστε το Visual Studio 2015 CTP6. Αν στηρίζεστε σε παλαιότερη έκδοση, απλά απεγκαταστήστε την και εγκαταστήστε τη συγκεκριμένη
  • Προχωρήστε στην εγκατάσταση των εργαλείων για την έκδοση Windows 10 Technical Preview.
Παράλληλα με την ανακοίνωση, η Microsoft έχει προχωρήσει στη δημοσίευση και άλλου πολύ χρήσιμου υλικού όπως μια σειρά βίντεο για το νέο της λειτουργικό σύστημα, διάφορα samplesuniversal εφαρμογών και driver στο Github, έναν οδηγό που απευθύνεται σε όσους θέλουν να αναπτύξουν εφαρμογές γι' αυτό, καθώς και σε μια αναλυτική ανακοίνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια