ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα X-Files επιστρέφουν στην τηλεόραση με τους ίδιους πρωταγωνιστές



Η τηλεοπτική σειρά σταθμός, τα X-Files, επιστρέφουν στην τηλεόραση, 13 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου από τα συνολικά 202 που προβλήθηκαν από το 1993 έως το 2002.
Η επιστροφή των X-Files θα γίνει υπό τη μορφή μίνι τηλεοπτικής σεζόν έξι επεισοδίων, στα οποία επιστρέφουν στους αρχικούς τους ρόλους ο David Duchvny και η Gillian Anderson οι οποίοι θα υποδυθούν ξανά τους πράκτορες του FBI, Fox Mulder και Dana Scully. Ο στόχος για τους δύο πράκτορες παραμένει ίδιος, η έρευνα ανεξήγητων υποθέσεων στις οποίες περιλαμβάνονται παραφυσικά φαινόμενα αλλά και ...εξωγήινοι.

Εκτός από τους πρωταγωνιστές, επιστρέφει και ο Chris Carter, ο δημιουργός της σειράς ο οποίος σε δήλωση του αναφέρει ότι «απλά υπήρξε ένα διαφημιστικό διάλειμμα 13 ετών. Τα καλά νέα είναι ότι ο κόσμος έγινε πιο περίεργος, μια τέλεια δηλαδή στιγμή για να πούμε αυτές τις έξι ιστορίες».

Πίσω από την παραγωγή των νέων επεισοδίων βρίσκεται η 20th Century Fox, με τα γυρίσματα να ξεκινάνε αυτό το καλοκαίρι, χωρίς όμως να υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα προβληθούν. Τα X-Files αποτέλεσαν ένα παγκόσμιο φαινόμενο, μέρος της ποπ κουλτούρας της δεκαετίας του 90, αποκτώντας φανατικό κοινό σε πολλές χώρες, κάτι που λίγες τηλεοπτικές σειρές μπορούν να επικαλεστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια