ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Apple: 60% πιο σκληρό αλουμίνιο για να αποφύγει νέο bendgate στα iPhone

Δύσκολο να ξεχάσουμε το λεγόμενο #bendgate το οποίο ξεκίνησε με το iPhone 6 Plus να λυγίζει στις τσέπες των χρηστών και κατέληξε με τις εταιρείες να παρουσιάζουν ειδικά test για να δείξουν ότι οι δικές τους συσκευές είναι πιο ανθεκτικές και δεν λυγίζουν.Η Apple είχε υπερασπιστεί τον εαυτό της καλώντας δημοσιογράφους να καταγράψουν τα «stress tests»των συσκευών της και είχε αναφέρει ότι μόλις 9 περιπτώσεις έχουν καταγραφεί με κατόχους iPhone που τους έχουν λυγίσει.
Ωστόσο, για να αποφύγει ένα bendgate 2, η Apple φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες δεν είναι επιβεβαιωμένες, να χρησιμοποιεί στα επόμενα iPhone 6s και iPhone 6s Plus 7000 series αλουμίνιο, ένα κράμα που χρησιμοποιήθηκε στο Apple Watch Sport. Είναι 60% πιο δυνατό από το κράμα αλουμινίου που χρησιμοποιείται συνήθως, συναντάται σε αγωνιστικά ποδήλατα και έχει το ένα τρίτο της πυκνότητας που έχει το ατσάλι.
Επιπλέον, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Apple στα επερχόμενα iPhone θα χρησιμοποιήσει τεχνολογία Force Touch η οποία επιτρέπει στην οθόνη να αντιλαμβάνεται και να ξεχωρίζει το απαλό άγγιγμα από την πίεση και να μετατρέπει τις κινήσεις σε ανάλογες εντολές.
Αν κρίνουμε από το πως κινείται τόσα χρόνια, λογικά τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο και η Samsung φέρεται να είναι ένα από τα 2 ονόματα που θα αναλάβει την κατασκευή των A9 chip.
apple bendgate

Δεν υπάρχουν σχόλια