ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Fudzilla κάνει λόγο για την Fiji VR GPU της AMD

Εκτός από τις δύο γνωστές κάρτες με τους Fiji PRO και Fiji XT πυρήνες, το Fudzilla κάνει λόγο και για μια ακόμη κάρτα ειδικά σχεδιασμένη για Virtual Reality.

Οι επερχόμενες Fiji GPUs της AMD θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο όπως έχουν αναφέρει αρκετές πηγές και πιο συγκεκριμένα στην έκθεση Computex 2015, όπου το HwBox θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει πρώτο τις εξελίξεις στα δρώμενα της διεθνούς PC Hardware σκηνής. Το Fudzilla πριν μερικές εβδομάδες είχε αποκαλύψει μέσα από Liquid VR slides ότι η νέα αυτή τεχνολογία της AMD είναι βελτιστοποιημένη για διπλές GPUs και στην παρουσίαση η εταιρεία είχε χρησιμοποιήσει next gen Radeon graphics, πιθανότατα κάποια Fiji GPU. 

Με βάση αυτά, ερχόμαστε στο συμπέρασμα ότι ενδέχεται να υπάρχουν τουλάχιστον δύο Fiji κάρτες (εκτός της PRO), μια με έναν πυρήνα (XT) και μια με δύο πυρήνες η οποία θα φέρει την ονομασία (VR εκ του Virtual Reality).

Παράλληλα, όσον αφορά τις μικρότερες κάρτες της εταιρείας, η ASUS STRIX R7 360X 2GB με τον πυρήνα Tobago που θα είναι στην ουσία ένας μεταμφιεσμένος Bonaire, εμφανίστηκε ήδη στα forums της ASUS και θα χρησιμοποιεί 2GB GDDR5 μνήμη
.


Το Fudzilla κάνει λόγο για την Fiji VR GPU της AMD

Δεν υπάρχουν σχόλια