ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Twitter λανσάρει τη δυνατότητα "Retweet with Comment"



Μετά από μια μεγάλη περίοδο δοκιμών και συγκεκριμένα από τις αρχές καλοκαιριού του 2014, το Twitter διαθέτει δημόσια τη νέα δυνατότητα "Retweet with Comment".
Όσοι χρησιμοποιούν τη δημοφιλή υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, αμέσως θα καταλάβουν τη χρησιμότητα του νέου χαρακτηριστικού αφού μπορούν να συμπεριλάβουν ένα tweet στο δικό τους μήνυμα, χωρίς να προσμετρούνται οι χαρακτήρες του στο γνωστό όριο που υπάρχει των 140 χαρακτήρων.
Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης μπορεί να σχολιάσει χρησιμοποιώντας και τους 140 χαρακτήρες ενώ η όλη διαδικασία είναι αρκετά εύκολη αφού το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι να πατηθεί το πλήκτρο Retweet. Όπως ισχύει με αρκετά από τα χαρακτηριστικά που έχει παρουσιάσει το Twitter μέχρι σήμερα, οι χρήστες είχαν ήδη βρει τρόπους να ξεπεράσουν το συγκεκριμένο εμπόδιο της υπηρεσίας, είτε κάνοντας μικρότερα το αρχικό tweet αφαιρώντας διάφορα στοιχεία του, είτε με το να το συμπεριλάβουν απλά σε μια εικόνα, με τη βοήθεια υπηρεσιών όπως το OneShot.
Η δυνατότητα Retweet with Comment, είναι διαθέσιμη από σήμερα στη web έκδοση της υπηρεσίας και στην εφαρμογή του iPhone, με την υποστήριξη για Android να έρχεται σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια