ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Doogee προτείνει το TITANS2 DG700 για smartphone ειδικών καταστάσεων




Για δύσκολες καταστάσεις, η κινεζική Doogee προτείνει το δικό της ανθεκτικό smartphone, το TITANS2 DG700 το οποίο με όπλο το μικρό του κόστος μπορεί να αποτελέσει μια τίμια πρόταση για όσους δε θέλουν να ρισκάρουν την αγορά και μεταφορά ενός ακριβού smartphone.
Το DG700 υποστηρίζει το πρότυπο IP67 κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει κάτω από νερό σε βάθος 1 μέτρου και για 30 λεπτά, με την υπόλοιπη του κατασκευή να είναι ανθεκτική προκειμένου να αντιμετωπίσει κακουχίες της ζωής όπως ένα πέσιμο. Αντέχει ακόμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, προστατεύεται από γρατζουνιές ενώ στο πίσω μέρος έχει γίνει χρήση πλαστικού το οποίο όμως δίνει την εντύπωση του δέρματος.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής είναι ικανοποιητικά, αρχής γενομένης από την οθόνη 4.5' ιντσών με ανάλυση 960 x 540. Στο εσωτερικό βρίσκουμε την πρόταση της MediaTek, το MTK6582 με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.3 GHz, 1 GB μνήμη και 8 GB αποθηκευτικό χώρο ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με μια microSD κάρτα. Ευπρόσδεκτη είναι η υποστήριξη εγκατάστασης δύο SIM καρτών, ενώ έχουμε δύο κάμερες, μία στο εμπρόσθιο μέρος με ανάλυση 5MP και μία δεύτερη με ανάλυση 8MP, ικανή και για εγγραφή βίντεο.

Η αποσπώμενη μπαταρία των 4.000 mAh αναμένεται να δώσει ικανοποιητική αυτονομία στη συσκευή. Τρέχει Android 5.0 Lollipop και η τιμή του μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Geekbuying, δεν ξεπερνά τα €110 (κουπόνι 10DG700), μια τιμή η οποία διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια