ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατότητα DVR σύντομα στο Xbox One




Η Microsoft δεν έχει κρύψει από την πρώτη ημέρα παρουσίασης του Xbox One τα σχέδια της να καταστήσει την κονσόλα της ως τον απόλυτο άρχοντα του σαλονιού, ετοιμάζοντας να προσθέσει όπως όλα δείχνουν μια πολύ χρήσιμη δυνατότητα τους επόμενους μήνες.
Με δυνατότητες media player, το Xbox One θα αποκτήσει επιπλέον και δυνατότητες DVR, επεκτείνοντας τη δυνατότητα παύσης του ζωντανού προγράμματος της τηλεόρασης για όσους διαθέτουν το ειδικό περιφερειακό, προκειμένου να μπορούν να δουν τα ελεύθερα ψηφιακά κανάλια της χώρας τους.

Έτσι ο κάτοχος της κονσόλας θα μπορεί να προγραμματίσει την εγγραφή ενός τηλεοπτικού προγράμματος, το οποίο θα αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο των 500 GB του Xbox One, έτοιμο για αναπαραγωγή σε οποιαδήποτε μελλοντική στιγμή.

Πιθανότατα η συγκεκριμένη δυνατότητα να μην είναι συμβατή για όσους έχουν συνδέσει κάποιο δορυφορικό αποκωδικοποιητή μέσω της HDMI θύρας, με τη Microsoft να περιορίζει τη λειτουργία της μόνο για εξωτερικά ψηφιακά κανάλια μέσω του Xbox TV Tuner περιφερειακό.

 Site: TheVerge

Δεν υπάρχουν σχόλια