ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Google προσθέτει δυνατότητα delivery φαγητού στα αποτελέσματα αναζήτησης

 
Μπορεί στην Ελλάδα να έχει εμφανιστεί δειλά δειλά η δυνατότητα online παραγγελίας φαγητού, αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Google προχώρησε ένα βήμα παραπέρα.
Αν ο χρήστης επιθυμεί να παραγγείλει φαγητό από το αγαπημένο του εστιατόριο το οποίο όμως θα πρέπει να περιλαμβάνεται στις ιστοσελίδες Seamless, GrubHub, Eat24, Delivery.com, BeyondMenu και MyPizza.com, τότε μπορεί να το κάνει απευθείας από την Αναζήτηση της Google.

Η δυνατότητα αυτή είναι εφικτή μόνο αν ο χρήστης επιθυμεί ένα συγκεκριμένο πιάτο από ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, παρά αν ψάχνει για κάποια διαφορετική κουζίνα. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο χρήστης αναζητά ένα εστιατόριο τότε κάτω από τις πληροφορίες που θα εμφανιστούν για αυτό, θα υπάρχει και η εντολή "Place an order". Με την επιλογή αυτή, αυτόματα θα οδηγηθεί στον ιστότοπο του εστιατορίου όπου και μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η Google ήδη αναζητά συνεργασία με περισσότερα εστιατόρια διανομής γρήγορου φαγητού, και προς το παρόν η δυνατότητα αυτή περιορίζεται στους κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

 Site: The Next Web

Δεν υπάρχουν σχόλια