ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Google Fit μετράει τώρα το πόσες θερμίδες καίτε καθημερινά




Σημαντική αναβάθμιση λαμβάνει η εφαρμογή Google Fit η οποία είναι υπεύθυνη για τη φόρμα σας στην πλατφόρμα του Android, προχωρώντας σε διάφορες μετρήσεις των επιδόσεων σας και αποκτώντας από σήμερα μια ακόμη, τη μέτρηση των θερμίδων.
Μετρώντας την απόσταση που θα διανύσετε, το Google Fit εμφανίζει το πόσες θερμίδες έχετε «κάψει» είτε συνολικά κατά τη διάρκεια μιας ημέρας είτε κατά την άσκησή σας. Για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό, ο κάτοχος του κινητού πρέπει να εισάγει στοιχεία στην εφαρμογή όπως το ύψος, το βάρος και το φύλο του.

Παράλληλα μπορείτε να δείτε το ιστορικό των ασκήσεων σας κάνοντας scroll στο χρονολόγιο, το οποίο μπορεί να φιλτράρει τα αποτελέσματα ανά ημέρα, εβδομάδα ή και μήνα προκειμένου να σας δώσει μια ιδέα για το πως οι δραστηριότητες σας επηρεάζουν τη φόρμα σας όσο περνάει ο καιρός.

Τέλος η Google κάνει διαθέσιμο ένα widget για android smartphones αλλά και ένα skin για όλα τα έξυπνα ρολόγια που βασίζονται στην πλατφόρμα του Android Wear. Και τα δύο στόχο έχουν να σας βοηθήσουν να δείτε πόσο κοντά βρίσκεστε στους στόχους σας έτσι ώστε να έχετε κίνητρο να τους ολοκληρώσετε. Στην περίπτωση του skin, η εφαρμογή εμφανίζει επιπλέον πόσα λεπτά έχει κρατήσει η άσκηση σας και πόσο απέχετε από την ημερήσιο στόχο.

 Site: Android Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια