ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια ματιά και στο Lineup των GTX 980 Ti της Inno3D

Η γνωστή εταιρεία μας παρουσιάζει το νέο της lineup των GTX 980 Ti που θα δούμε και επίσημα στην Computex

Πολλές custom υλοποιήσεις ετοιμάζει η Inno3D και ειδικά στον τομέα των coolers μιας και η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει μερικά από τα πιο γνωστά της, στην νέα GeForce GTX 980 Ti. Η Inno3D GeForce GTX 980 Ti OC θα είναι εργοστασιακά υπερχρονισμένη και θα φέρει το HerculeZ X3 σύστημα ψύξης με τρεις ανεμιστήρες και reference PCB. H Inno3D iGame GTX 980 Ti εφοδιάζεται με το πιο ισχυρό HerculeZ X3 Air Boss σύστημα ψύξης με δύο μικρούς ανεμιστήρες στις άκρες, και έναν μεγάλο στο κέντρο, ενώ τα frames των ανεμιστήρων προκαλούν ένα αρκετά όμορφο οπτικό αποτέλεσμα.

Η Ultra έκδοση της ίδιας κάρτας γραφικών, συνοδεύεται από το HerculeZ X4 Air Boss σύστημα ψύξης και από έναν ακόμη ανεμιστήρα, μικρότερης διαμέτρου (υποθέτουμε 40mm) στο πλάι της. Περιμένουμε την κάρτα με αρκετά υψηλούς χρονισμούς τόσο στον πυρήνα όσο και στη μνήμη. Τέλος, η Black έκδοση έρχεται με custom σύστημα υδρόψυξης με ψυγείο 120mm.

Μαζί, έχουμε στη κατοχή μας και μέρος της επίσημης παρουσίασης της NVIDIA, με μερικά χαρακτηριστικά της κάρτας. Αναφορικά με τις επιδόσεις, η 980Ti σύμφωνα με τα λεγόμενα της NVIDIA θα έχει τρεις φορές τις επιδόσεις της GTX 680, ενώ όπως ήδη γνωρίζουμε, η ιπποδύναμή της είναι αρκετή για 4K 3D περιεχόμενο.



Μια ματιά και στο Lineup των GTX 980 Ti της Inno3D

Δεν υπάρχουν σχόλια