ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η streaming υπηρεσία της Apple θα παρέχει δωρεάν περιεχόμενο




Μπορεί οι πρόσφατες φήμες σχετικά με τη νέα υπηρεσία streaming της Apple -που αναμένεται να γίνει σύντομα διαθέσιμη- να αναφέρουν πως η εταιρεία δε θα προσφέρει κάποιο δωρεάν πακέτο, φαίνεται όμως τελικά πως αυτές οι πληροφορίες δεν είναι ακριβείς.
Σύμφωνα με το re/code, η Apple εξετάζει τη δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών συνδρομών, μεταξύ των οποίων και μιας χωρίς κόστος, προκειμένου να προσελκύσει πολλούς χρήστες στη νέα υπηρεσία, όπως για παράδειγμα, η παροχή μιας δοκιμαστικής περιόδου με χρονικό ορίζοντα ενός η τριών μηνών, αναλόγως τους όρους που θα ισχύσουν με τις δισκογραφικές εταιρείες. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, εξετάζεται και η περίπτωση να επιτρέψει η Apple σε χρήστες της να "ανεβάζουν" μια συλλογή από δωρεάν μουσικά αρχεία χωρίς να είναι συνδρομητές, κάτι ανάλογο δηλαδή με το SoundCloud.

Επιπλέον, προετοιμάζεται μια νέα εκδοχή του iTunes Radio, η οποία θα προγραμματίζεται από ανθρώπους αντί για αλγορίθμους για την εύρεση μουσικής ίδιου στυλ, προσαρμοσμένο πάντα ανάλογα με τη χώρα.

Τέλος, όπως τονίζει το The Next Web, η δυνατότητα δωρεάν συνδρομής στην υπηρεσία είναι ένα πολύ αισιόδοξο σενάριο αλλά δεν αναμένεται να παρέχει το απεριόριστο on demand streaming του Spotify.

 Site: The Next Web

Δεν υπάρχουν σχόλια