ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο οικονομικό τροφοδοτικό 600W από την EVGA


Η EVGA συνεχίζει να εμπλουτίζει την λίστα των τροφοδοτικών που προσφέρει προς το καταναλωτικό κοινό, αυτή την φορά με ένα νέο οικονομικό μοντέλο για όσους ψάχνουν κάτι που να είναι επώνυμο και άρα να εμπνέει εμπιστοσύνη, να προσφέρει ικανοποιητική ισχύ και επιπλέον να μην κοστίζει μια περιουσία.
.
Το νέο της τροφοδοτικό δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ονομασία όπως οι σειρές P2, GS κ.τ.λ. Είναι απλά το EVGA 600W, το οποίο όπως υποδηλώνει και το όνομά του είναι ένα τροφοδοτικό των 600W. Διαθέτει πιστοποίηση 80 PLUS και ακολουθεί σχεδίαση με μία γραμμή των +12V στην οποία μπορεί να δώσει έως και 49A. Διαθέτει 2 8pin (6+2) καλώδια για χρήση σε συστήματα με μία ή δύο κάρτες γραφικών που απαιτούν επιπλέον τροφοδοσία, 6 SATA, 3 molex και ένα floppy για την τροφοδοσία αποθηκευτικών μέσων ή άλλων εξαρτημάτων, καθώς και τα στάνταρ 24pin για την μητρική και 8pin για τον επεξεργαστή καλώδια. Δεν είναι modular, αλλά όλα τα καλώδια είναι sleeved.

EVGA 600W 2

Ο ανεμιστήρας των 12 εκατοστών είναι σχεδόν αθόρυβος με βάση την EVGA και μεταβάλει τον αριθμό των στροφών του ανάλογα με την θερμοκρασία του τροφοδοτικού. Η EVGA αναφέρει τυπικά επίπεδα θορύβου στα 24-26 bBa.

Διαθέτει όλα τα βασικά συστήματα αυτοπροστασία, OVP (Over Voltage Protection), UVP (Under Voltage Protection), OCP (Over Current Protection), OPP (Over Power Protection), SCP (Short Circuit Protection) και OTP (Over Temperature Protection). Οι διαστάσεις του είναι 85 x 150 x 140 χιλιοστά και έχει MTBF 100000 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια