ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποσοστό 75% στην αγορά των smartwatches απολαμβάνει η Apple

Οι επίσημοι αριθμοί για τις πωλήσεις του Apple Watch παραμένουν μυστήριο, ωστόσο σε μία πρόσφατη έρευνα της εταιρείας Strategy Analytics αναφέρεται ότι οι αποστολές του smartwatch της Apple έφτασαν, σύμφωνα με εκτιμήσεις, τις 4 εκατομμύρια μονάδες κατά την διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του 2015.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η Apple να καρπώνεται μερίδιο 75% στην αγορά των smartwatches σε παγκόσμιο επίπεδο, παρόλο που η συσκευή είναι διαθέσιμη από τα τέλη Απριλίου.

Η Strategy Analytics επίσης επισημαίνει, ότι χάρη κυρίως στο Apple Watch, οι αποστολές συσκευών του είδους είδαν αύξηση 457% από χρόνο σε χρόνο. Παράλληλα, τονίζεται ότι η Samsung ήταν ο μεγάλος χαμένος το δεύτερο τρίμηνο του 2015, αφού έπεσε στην δεύτερη θέση με 400 χιλιάδες αποστολές κατά το ίδιο χρονικό διάστημα. 
Αν και η Apple, δεν έχει ξεκαθαρίσει πως τα πηγαίνει το Watch στην αγορά, o Luca Maestri, Chief Financial Officer της εταιρείας αποκάλυψε πρόσφατα ότι το συγκεκριμένο προϊόν ήταν υπεύθυνο για πωλήσεις τριμήνου περίπου ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: Engadget

Δεν υπάρχουν σχόλια