ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μειωμένες κατά 90% οι πωλήσεις του Apple Watch, δύο μήνες μετά το λανσάρισμα

Η πώληση των μοντέλων Apple Watch μπορεί να ξεκίνησε πριν από περίπου δύο μήνες, ωστόσο φαίνεται πως το ενδιαφέρον των καταναλωτών όσο περνάει ο καιρός μειώνεται. Στην πραγματικότητα έχει κάνει… βουτιά, από τότε που ξεκίνησε επίσημα η πώληση των μοντέλων Apple Watch.
Το λανσάρισμα του Watch ήταν θα λέγαμε αρκετά υποσχόμενο, αφού κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας και σε καθημερινή βάση η Apple πουλούσε 200 χιλιάδες τεμάχια. Αλλά τώρα, σε μία νέα έκθεση της, η εταιρεία Slice Intelligence υποστηρίζει ότι οι πωλήσεις του Apple Watch έχουν πέσει στις 20.000 σε καθημερινή βάση στις Ηνωμένες Πολιτείες, και αυτό σηματοδοτεί μείωση 90% από την 10η Απριλίου.

Η εταιρεία Slice Intelligence λέει ότι τα δύο τρίτα των μοντέλων που πωλήθηκαν είναι τύπου Apple Watch Sport, και όχι τα ακριβότερα Apple Watch και Apple Watch Edition που φέρνουν και τα περισσότερα κέρδη. Μόλις 2000 μοντέλα Apple Watch Edition έχουν πουληθεί στις ΗΠΑ από την ημερομηνία διάθεσης, σύμφωνα με την έρευνα της Slice Intelligence.'

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η Apple δεν έχει έως σήμερα δημοσιοποιήσει τις πωλήσεις του Apple Watch, ωστόσο στα τέλη Μαΐου, ο Vice President της Apple, Jeff Williams είχε δηλώσει στο Re/code ότι οι πωλήσεις ήταν φανταστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια