ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ASUS Zen AIO: Νέα σειρά all-in-one υπολογιστών

Η ASUS ανακοίνωσε τη νέα σειρά Zen AIO υπολογιστών. Η σειρά διαθέτει δύο μοντέλα, τα Zen AiO Z240IC και Zen AiO Z220IC με οθόνες αντίστοιχα 24 ιντσών και 22 ιντσών. Από το φωτογραφικό υλικό που έχει γίνει διαθέσιμο παρατηρούμε ότι η σειρά Zen έχει έναν λεπτό και αρκετά κομψό σχεδιασμό αρκετά όμοιο με τα iMac της Apple.Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για να στεγάσουν το hardware είναι υψηλής ποιότητας και η πίσω πλευρά αποτελείται από ένα αλουμινένιο film πάχους μόλις 6 χλστ.
Το hardware που μπορεί να χρησιμοποιηθεί βασίζεται στους επεξεργαστές της Intel και από το περιβάλλον της ASUS έχει γίνει γνωστό πως είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν όλοι οι επεξεργαστές από τα μοντέλα Quad Core ως και Core i7. Η RAM φτάνει ως και τα 32GB DDR4 και ο αποθηκευτικός χώρος ως και τα 512GB SSD μέσω PCIe. Για τα γραφικά έχει επιλεχθεί Nvidia GeForce GTX 960M και οι θύρες επέκτασης είναι USB 3.1 και θα υποστηρίζεται το πρότυπο Type-C.
ASUS Zen AIO


Το μοντέλο Zen AIO Z240IC, συγκεκριμένα θα διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 3D με χρήση της τεχνολογίας RealSense της Intel, που όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα, στα Windows 10 θα είναι δυνατή η σάρωση προσώπου για να αποκτήσουμε πρόσβαση στον υπολογιστή μας. Η κάμερα διαθέτει και ενσωματωμένο μικρόφωνο για να μπορείτε να είστε σε επαφή με τους φίλους σας και την βοηθό των Windows 10, Cortana.
Tέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, η σειρά Zen AIO φέρει 6 ηχεία (ανά τρία στερεοφωνικά) με συνολική ισχύ 16watt και για τη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές είναι διαθέσιμες οι τεχνολογίες Wifi, Bluetooth, Ethernet και HDMI.
ASUS Zen AIO

Δεν υπάρχουν σχόλια