ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η CaseLabs ζητάει συγνώμη από την Thermaltake για τις κατηγορίες περί αντιγραφής του σχεδιασμού των κουτιών της


Η CaseLabs, εξέδωσε μία επιστολή με την ζητάει συγνώμη από τη Thermaltake και ανακαλεί όλες τις κατηγορίες που είχε απευθύνει πρόσφατα στην Thermaltake για αθέμιτο ανταγωνισμό και υποκλοπή σχεδίων.
Όπως είχαμε αναφέρει και εδώ στο thelab.gr, η Caselabs μέσω κάποιων εργαζομένων της συμπεριλαμβανομένου και του Kevin Keating, είχε κατηγορήσει τη Thermaltake και συγκεκριμένα έναν εργαζόμενό της, τον Shannon Robb, ότι έκλεψε σχέδια από κουτιά της CaseLabs και επιδόθηκε σε αθέμιτο ανταγωνισμό. Η CaseLabs, τώρα μετανιώνει για αυτές τις δηλώσεις της και ζητάει συγνώμη.

"Η CaseLabs, παραδέχεται ότι δεν κατέχει πατέντες για τα κουτιά που κατασκευάζει. Οι δηλώσεις της CaseLabs, ότι η προσφυγή στη δικαιοσύνη για την επιβολή των δικαιωμάτων της θα είναι πολυέξοδη, ήταν παραπλανητικές αφού σήμαιναν ότι η CaseLabs είχε ήδη στη κατοχή της πατέντες, που όμως δεν έχει. Η CaseLabs μετανιώνει για αυτό και ζητάει συγνώμη από τη Thermaltake και τον Mr. Robb για τις κατηγορίες κλοπής. Η εμφάνιση ενός κουτιού υπολογιστή πάντα θα έχει κάποιες ομοιότητες με κάποιο άλλο, δεδομένου της λειτουργίας του."

Η CaseLabs επίσης έστειλε μια επιστολή και στον Nathan Kirsch της ιστοσελίδας Legit Reviews με σκοπό να αφαιρέσει το αμφιλεγόμενο άρθρο με τις κατηγορίες ενάντια στη Τhermaltake και τις τότε δηλώσεις του Kevin Keating για κλοπή πνευματικής περιουσίας και για ύποπτες εμπορικές πρακτικές.

Παραθέτουμε τα τις δύο επιστολές για όποιον θα ήθελε να τις διαβάσει αυτούσιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια