ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο COO της Microsoft για την Google: “Έχουμε καλύτερη τεχνολογία”

Σε μία ολομέτωπη επίθεση, ο COO της Microsoft, Kevin Turner μιλώντας στο Worldwide Partner Conference 2015, είπε στους παρευρισκόμενους ότι η εταιρεία του έπρεπε να υψώσει ανάστημα στο σύμπαν του Android.
“Πρέπει να πάμε να σώσουμε τους πελάτες των Google Apps” είπε, “να τους πετάξουμε ένα σωσίβιο σωτηρίας”. Μάλιστα υποστήριξε ότι η Microsoft είναι καλύτερη επιχείρηση από την Google, και πως θεμελιωδώς είναι ένα διαφορετικό είδος εταιρείας, μία εντελώς διαφορετική οντότητα. Η Microsoft πρόσφατα διέθεσε το Office 2016 για Mac, στο σύννεφο. Ενώ επιπλέον έχει ένα σωρό εφαρμογές για Android, μεταξύ των οποίων και σπουδαίων εφαρμογών παραγωγικότητας (Word, Excel κ.ά) καθώς και το Skype για Android, Windows, iOS ή OS X. Αρκούν αυτά για να κερδίσει την μάχη με την Google;

Ο Kevin Turner, όχι μόνο το πιστεύει, αλλά λέει πως η Microsoft είναι στην ίδια, αν όχι σε καλύτερη θέση να προσφέρει τις καλύτερες επιχειρησιακής κλάσης εφαρμογές της αγοράς και το καλύτερο οικοσύστημα στον κόσμο. “Πρέπει να κερδίσουμε κάθε συμφωνία ενάντια στην Google” είπε, και συμπλήρωσε: “Έχουμε καλύτερη τεχνολογία κυρίες και κύριοι, πράγματι έχουμε. Έχουμε καλύτερη τεχνολογία και έχουμε ένα έτοιμο από επιχειρησιακής άποψης σύννεφο, και δεν κατασκοπεύουμε μέσα από email, δεν σας σερβίρουμε apps, δεν οδηγούμε αυτοκίνητα τριγύρω για να ακούμε τις συνομιλίες σας, δεν είμαστε τέτοιο είδος εταιρείας”.

Ο Turner είπε ότι τον τελευταίο χρόνο, η Microsoft κέρδισε πίσω 1252 πελάτες (επιχειρήσεις δηλαδή). Αυτό σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι πελάτες προτίμησαν τα Google Apps από το λογισμικό της Microsoft, και στην συνέχεια επανήλθαν στο Microsoft Office 365 στο σύννεφο.

Επίσης είπε ότι η Microsoft δεν θα αφήσει τα Windows κινητά, και πως θα κατασκευάσει “killer” συσκευές για να αυξήσει το ποσοστό της στην αγορά. Θα κατασκευάσουν λιγότερες συσκευές, αλλά θα κάνουν την διαφορά είπε.



 Site: SlashGear

Δεν υπάρχουν σχόλια