ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι συμβουλές της D-Link για το σπίτι όσο θα λείπετε στις διακοπές σας



Η βαλίτσα είναι πακεταρισμένη, οι ειδοποιήσεις «εκτός γραφείου» είναι ενεργοποιημένες και η παραλία μας καλεί. Ωστόσο, είτε έχουμε πακετάρει ένα μήνα πριν, είτε την τελευταία στιγμή, υπάρχει πάντα αυτό το ενοχλητικό αίσθημα, που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν έχουμε πάρει όλα τα αναγκαία, ή αν έχουμε όσα ρούχα θα μας χρειαστούν, πολύ δε περισσότερο, ανησυχούμε που θα αφήσουμε το σπίτι μας αφύλακτο.
Γνωρίζοντας την αγωνία που όλοι έχουμε φεύγοντας για διακοπές για το πότισμα των φυτών, για το τι κάνουν τα κατοικίδιά μας ή για την ασφάλεια του σπιτιού, η D-Link συγκέντρωσε τις κορυφαίες συμβουλές και μας τις παρουσιάζει για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε τον έλεγχο του σπιτιού μας και έτσι, να επικεντρωθούμε μονάχα στις ήρεμες διακοπές μας.

1. Φαίνεται ότι λείπω;
Μπορούμε να αποτρέψουμε τους ανεπιθύμητους εισβολείς, δίνοντας την εντύπωση ότι βρισκόμαστε σπίτι. Ρυθμίζοντας την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση των φώτων και του στερεοφωνικού σε διαφορετικές ώρες μέσα στην ημέρα, δημιουργείται μια πειστική ψευδαίσθηση ότι κάποιος είναι στο σπίτι. Η Smart Plug της D-Link, μια λάμπα και ένα ραδιόφωνο μπορούν να ενεργοποιηθούν και απενεργοποιηθούν σε συγκεκριμένες ώρες (μέσω της λειτουργίας προσωποποιημένου προγράμματος) απλά μέσω της εφαρμογής mydlink Home στο τηλέφωνό σας.

2. Με προδίδουν τα φυτά μου;
Ένα σημάδι που προδίδει ένα άδειο σπίτι, είναι τα παραμελημένα φυτά σε εμφανή σημεία. Μπορούμε να ζητήσουμε από τον γείτονά μας να τα ποτίσει και με τη βοήθεια της κάμερας Monitor HD μπορούμε να ελέγχουμε ελέγχετε τα φυτά που βρίσκονται κοντά σε πόρτες και παράθυρα.

3. Έχω λάβει λογαριασμούς;
Ένα βουνό από ταχυδρομικούς φακέλους αποτελεί ένδειξη για τους περαστικούς, ότι οι ένοικοι λείπουν σε διακοπές. Εκτός από το να βρεθεί ένας τρόπος ειδοποίησης για κάθε φορά που παραδίδονται λογαριασμοί και να ζητηθεί από έναν φίλο να τους καθαρίσει, τα σπίτια με κουτί αλληλογραφίας, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Door & Window Sensor για να ειδοποιούνται οι ιδιοκτήτες αυτόματα όποτε ανοίγεται το κιβώτιο.

4. Αποσύνδεσα την τηλεόραση; 
Εάν το σπίτι είναι άδειο, μπορούμε να γλιτώσουμε μερικά χρήματα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ, εξασφαλίζοντας ότι οι συσκευές που καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα είναι διαχειρίσιμες από παντού. Μία λύση είναι να συνδέσουμε όσες το δυνατόν περισσότερες συσκευές σε μια Smart Plug και να τις διαχειριζόμαστε μέσω της εφαρμογής mydlink Home, από όπου κι αν είμαστε, και έτσι να εξοικονομούμε περισσότερα χρήματα.

5. Ταΐζει ο γείτονάς μου την γάτα; 
Πολλοί από εμάς κανονίζουμε με κάποιον να περάσει από το σπίτι και να ταΐσει το κατοικίδιό μας. Για να έχουμε έναν τρόπο να παρακολουθούμε τις διατροφικές συνήθειες του κατοικίδιού μας ενώ λείπουμε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη Monitor HD και να ελέγχουμε ότι τα πάντα κυλάνε ομαλά, μέσω της εφαρμογής mydlink Home.

mydlink Home Starter Kit packaging

Δεν υπάρχουν σχόλια