ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο Mi Wi-Fi nano από την Xiaomi στα… $12

Παράλληλα με το Redmi Note 2, η Xiaomi ανακοίνωσε και το νέο της router Mi Wi-Fi nano που συμπληρώνει την γκάμα των wireless routers της εταιρείας, και το οποίο διακρίνεται για το ιδιαίτερα μικρό του μέγεθος.
Δεν υποστηρίζει το πρότυπο WiFi 802.11ac όπως τα μεγαλύτερα σε μέγεθος αδέρφια του Mi Wi-Fi και Mi Wi-Fi mini, ωστόσο υποστηρίζει τα πρότυπα WiFi 802.11a/b/g/n (έως 300Mbps) και έχει δύο κεραίες PCB προσφέροντας κάλυψη σε 150m², με την Κινέζικη εταιρεία να επισημαίνει ότι προσφέρει ισχυρότερο σήμα και μεγαλύτερη σταθερότητα από ανταγωνιστικά routers που έχουν και πολύ μεγαλύτερο μέγεθος.
 Το Mi Wi-Fi nano έχει λίγο μεγαλύτερο μέγεθος από αυτό μίας επαγγελματικής κάρτας και χωράει στην παλάμη του ενός χεριού.
 Το μεγάλο του πλεονέκτημα πέρα από το μικρό μέγεθος; Τροφοδοτείται από μία θύρα microUSB και ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα και powerbank για την τροφοδοσία του (με ένα powerbank 10000mAh θα παραμείνει σε ισχύ για περίπου 30 ώρες ). Το κόστος του στην Κίνα είναι περίπου… $12.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: GSMArena

Δεν υπάρχουν σχόλια