ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Microsoft: Big event Οκτώβριο με 2 high-end Lumia και νέο Surface

lumia logoΕνώ οι αριθμοί δείχνουν ότι το mobile OS της Microsoft δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά (δείτε εδώ), η Microsoft θέλει να ταράξει τα νερά με το μεγάλο event που θα γίνει τον Οκτώβριο. Εκεί θα ανακοινώσει, όχι ένα, αλλά 2 high-end Lumia με Windows 10, μαζί με το νέο Surface Pro 4 και το δεύτερης γενιάς Microsoft Band 2.Οι πληροφορίες αυτές πρώτα ήρθαν από την Κίνα και σήμερα επιβεβαιώθηκαν από το TheVerge που επικαλείται πηγές εκ των έσω. Επιπλέον, ο Satya Nadella, παλαιότερα είχε δηλώσει ότι η Microsoft θα αποκαλύψει νέα smartphone μέχρι το τέλος του χρόνου.
Lumia 950 και Lumia 950 XL
Ακολουθώντας την πολιτική της Samsung και της Apple, η Microsoft θα ανακοινώσει 2 high-end συσκευές, μια κανονικού μεγέθους συσκευή και μία με μεγαλύτερη οθόνη, τα Microsoft Lumia 950 και Microsoft Lumia 950 XL (ή Lumia 940 και 940XL).
Οι φήμες κάνουν λόγο για επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAM 3GB και χωρητικότητα 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Και τα 2 θα έχουν Quad HD ανάλυση οθόνης, με το Lumia 950 να έχει 5.2 ιντσών οθόνη και το Lumia XL 5.7 ιντσών.
Surface Pro 4
Το Surface Pro 4 αναμένεται να έχει παρόμοιο design με τα προηγούμενα μοντέλα, το οποίο έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλές. Τα μεγαλύτερα updgrades όμως αφορούν στο εσωτερικό. Προηγούμενες φήμες λένε ότι το Surface Pro 4 θα έχει RealSense depth camera της Intel και αισθητήρα αποτυπωμάτων.Αναμένουμε να δούμε το τελικό προϊόν και τις αλλαγές που θα φέρει.
Microsoft Band 2
Το Microsoft Band σε όσους ασχολούνται με το fitness, και αυτή την χρονιά το Microsoft Band 2 θα έρθει με κάποιες αλλαγές. Ακόμη δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά εκτός από το software θα υπάρξουν αλλαγές ώστε να είναι πιο εργονομικό και άνετο όταν το φοράς

Δεν υπάρχουν σχόλια