ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις 30 Σεπτεμβρίου η διάθεση του νέου OS X El Capitan της Apple

Η πλέον σύγχρονη έκδοση του desktop λειτουργικού συστήματος της Apple που έχει την ονομασία “El Capitan” έχει προγραμματιστεί να διατεθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την Apple.
Η μηχανή… marketing της αμερικάνικης εταιρείας από ότι φαίνεται λειτουργεί θαυμάσια, αφού η “διαρροή” για την ημερομηνία της κυκλοφορίας του λειτουργικού συστήματος ήταν μέρος του… σόου, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των δυνατοτήτων του 3D Touch (ο Craig Federighi, αντιπρόεδρος του τμήματος Software Engineering άνοιξε ένα “σούπερ εμπιστευτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου” από τον Phil Schiller που έγραφε την συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης του El Capitan). Στην συνέχεια, η Apple επιβεβαίωσε με σχετική ανακοίνωση της στην ιστοσελίδα της την ημερομηνία διάθεσης του OS X El Capitan.

Η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος που διαδέχεται το OS X Yosemite προσφέρει ορισμένες νέες, και χρήσιμες λειτουργίες όπως νέο split-screen view, διάφορες αλλαγές στο email και στην διαχείριση των εφαρμογών, δυνατότητες drag-and-drop στο Notes και αναβαθμίσεις στον Safari και στους Maps μεταξύ άλλων. Τον περασμένο Ιούνιο, η Apple διέθεσε την δοκιμαστική έκδοση για developers.

Δεν υπάρχουν σχόλια