ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Galaxy Tab S2. Τα καλύτερα tablets της Samsung

Στη φετινή έκθεση IFA, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα νέα tablet της Samsung της σειράς Galaxy Tab S2, που αποτελεί την κορυφαία πρόταση της Κορεατικής εταιρείας για φέτος.
Η νέα σειρά της Samsung αποτελείται από δύο μοντέλα, ένα με οθόνη Super AMOLED 8,0 ιντσών (Samsung Galaxy Tab S2 8.0) και ένα με οθόνη επίσης Super AMOLED αλλά 9,7 ιντσών (Samsung Galaxy Tab S2 9.7), που μοιράζονται αρκετά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η ανάλυση είναι ίδια και στις δύο περιπτώσεις, 1536 x 2048 pixels και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Από άποψη hardware, βασίζονται στο Exynos 4 Octa 5433 SoC (με dual quad-core επεξεργαστή, ένα άρθρωμα quad-core στα 1,9GHz και ένα ακόμη quad-core στα 1,3GHz) που συνδυάζεται με 3GB RAM και 32GB ή 64GB αποθηκευτικού χώρου.


Τα χρώματα της Super AMOLED οθόνης που διαθέτουν και τα δύο μοντέλα είναι εκπληκτική, ενώ έχει δοθεί προσοχή στην κατασκευή, με παρουσία μεταλλικού υλικού περιμετρικά της συσκευής, και με ειδικό πλαστικό στο πίσω μέρος το οποίο χαρίζει μια απαλή αίσθηση κατά το άγγιγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια