ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Gigabyte ανακοίνωσε τη νέα κάρτα γραφικών GTX 950 xtreme gaming


Η GIGABYTE, ανακοίνωσε σήμερα την GV-N950XTREME-2GD από τη σειρά XTREME GAMING η οποία είναι σχεδιασμένη να προσφέρει υψηλού επιπέδου gaming στους φανατικούς του είδους.
20150908113929 Big

Η GTX 950 XTREME GAMING είναι το πρώτο από τα πολλά προϊόντα της σειράς XTREME GAMING, τα οποία προορίζονται για gamers, και θα κυκλοφορήσουν φέτος. Αυτή η κάρτα γραφικών είναι βασισμένη σε υπερχρονισμένο επεξεργαστή γραφικών αλλά και στην βραβευμένη λύση ψύξης, την WINDFORCE, με τον 3D-Active ανεμιστήρα, με σκοπό να παρέχουν υψηλές αποδόσεις αλλά και αθόρυβη ψύξη σε αυτήν την κατηγορία προϊόντων.

Η GTX 950 XTREME GAMING είναι κατασκευασμένη από επιλεγμένους επεξεργαστές γραφικών, μέσω της τεχνολογίας GPU Gauntlet Sorting, που εγγυάται υπερχρονισμό αλλά και σταθερότητα. Η μνήμη επίσης είναι υπερχρονισμένη στα 7Gbps για ομαλότερο gameplay. Οι gamers μπορούν να περιμένουν διπλάσια απόδοση με την GTX 950 XTREME GAMING ακόμα και στα 4Κ σε δημοφιλή παιχνίδια MOBA, συγκρινόμενη με τη GTX 750Ti.

20150908113847 Big

Το σύστημα ψύξης της GTX 950 XTREME GAMING είναι το WINDFORCE 2X με heatpipes από καθαρό χαλκό που εφάπτονται κατευθείαν πάνω στη GPU διευκολύνοντας έτσι την απαγωγή της θερμότητας. Η ροή του αέρα είναι βελτιωμένη λόγω της νέας σχεδίασης της φτερωτής κρατώντας όμως τα επίπεδα θορύβου χαμηλά. Το PCB έχει ειδική επίστρωση κατά της υγρασίας, της σκόνης και της διάβρωσης, ιδιαίτερα χρήσιμο για gamers που ζούνε σε μέρη με υψηλές θερμοκρασίες και υψηλά ποσοστά υγρασίας. Ένα μεταλλικό backplate δίνει μία στιβαρότητα στην κάρτα προφυλάσοντας την από τυχόν ζημιές στην τοποθέτησή της. Η GIGABYTE έχει εξοπλίσει την κάρτα αυτή με πυκνωτές και άλλα εξαρτήματα που συναντάμε σε ακριβότερα μοντέλα όπως την Titan X, δίνοντάς της έτσι αυξημένη προστασία και μεγαλύτερο χρόνο ζωής.

20150908113936 Big

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στην εμφάνιση της κάρτας με τα LED του σήματος WINDFORCE να μπορούν να ρυθμιστούν σε επτά διαφορετικά χρώματα αλλά και εφέ τα οποία μπορούν να διαμορφωθούν μέσω του ειδικού λογισμικού GIGABYTE OC GURU II.

Πηγή άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια