ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Intel λανσάρει και τους "υπόλοιπους" Skylake επεξεργαστές

Η 6η γενιά Core περιλαμβάνει πλέον Pentium, Celeron και τους νέους m που θα βρεθούν από φορητά συστήματα μέχρι και desktop υπολογιστές.

Συγκεκριμένα, η Intel παρουσιάζει επίσης και τα νέα H170, B150, H110, Q170 Chipsets για τα χαμηλότερα στρώματα με τους κατασκευαστές να ετοιμάζονται για λανσάρισμα πολλών μητρικών. Οι επεξεργαστές που θα δούμε είναι οι Skylake-Y’, ‘Skylake-U’, ‘Skylake-H’, ‘Skylake-S’ και καλύπτουν φορητούς και σταθερούς υπολογιστές. Οι desktop επεξεργαστές θα τοποθετούνται στο ίδιο LGA 1151 socket, θα είναι κλειδωμένοι και θα εφοδιάζονται με τις GT1, GT2, GT3/e GPUs στο εσωτερικό των dies. Η πλατφόρμα των socketed και κλειδωμένων CPUs ονομάζεται Skylake-S και μπορούμε να τη χωρίσουμε σε δύο κατηγορίες, την mainstream με τους Core i7, Core i5 και Core i3 επεξεργαστές με κλειδωμένο πολλαπλασιαστή καθώς και αυτούς που διαθέτουν αρκετά χαμηλό TDP 35W και χρησιμοποιούν το χαρακτηριστικό "T" στο τέλος της ονομασία τους. Υπενθυμίζεται ότι το overclocking των CPUs είναι εφικτό μέσω του Base Clock. 

Μετά από την κυκλοφορία πριν μερικές εβδομάδες των ξεκλείδωτων desktop skylake επεξεργαστών από την Intel, ήρθε η στιγμή, κατά την διάρκεια της IFA Berlin, να μάθουμε περισσότερα για τα νέα mobile μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες. Και αυτή την φορά για την εταιρία οι mobile λύσεις είναι το κομμάτι που έχει κυρίως επικεντρωθεί προσφέροντας λύσεις για όλα τα κομμάτια της αγοράς.


Core m3, m5, m7

Η Intel λανσάρει και τους

Δεν υπάρχουν σχόλια