ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Satellite Radius 12. Η Toshiba ανακοίνωσε το πρώτο 4K Ultra HD convertible laptop

Το Toshiba Satellite Radius 12, είναι ένα compact 2-in-1 laptop που σχεδιάστηκε με γνώμονα να προσφέρει στον χρήστη την αιχμή της τεχνολογίας σήμερα και εξοπλίζεται με 6ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core καθώς και με οθόνη αφής 12,5 ιντσών ανάλυσης 4K Ultra HD.
Σύμφωνα με την εταιρεία, η οθόνη υποστηρίζει το 100% του χρωματικού εύρους του προτύπου Adobe RGB. Το Radius 12 έχει πάχος μόλις 15,24 χιλιοστά και το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 1,32 κιλά.
 Διαθέτει ειδικούς “μεντεσέδες” 360° για να προσφέρει πέντε viewing modes – laptop, tablet, tabletop, presentation και audience- ενώ προσφέρει σασί με φινίρισμα βουρτσισμένου αλουμινίου σε χρώμα Carbon Gray ενώ στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται φωτιζόμενο πληκτρολόγιο.


Η Toshiba δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Radius 12, ωστόσο από τις φωτογραφίες ξέρουμε ότι προσφέρει μεταξύ άλλων δύο USB3.0 υποδοχές, μία USB Type-C, card reader και έξοδο HDMI.

Το Toshiba Satellite Radius 12 θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς. Στο περίπτερο της Toshiba στην έκθεση IFA 2015, μάθαμε ότι θα κοστίζει €1449.

Δεν υπάρχουν σχόλια