ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με τα νέα TrueSmart+ και TrueSmart-i της Omate φοράς το κινητό σου στον καρπό

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του TrueSmart smartwatch της Omate για πολλούς, ήταν ότι έτρεχε την πλήρη έκδοση του Android, και όχι το περιορισμένων δυνατοτήτων Android Wear.
Η εταιρεία τώρα επιστρέφει με δύο νέα smartwatches, που τρέχουν Android 5.1 Lollipop και Android 4.4 KitKat (πάνω από τα οποία η εταιρεία έχει προσαρμόσει το δικό της περιβάλλον χρήσης, OUI 3.0) και επιπλέον διαθέτουν υποδοχή SIM (συμβατότητα με δίκτυα 3G) ώστε οι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιούν mobile data ή να καλούν και να απαντούν σε τηλεφωνικές κλήσεις απευθείας. Επομένως για την λειτουργία τους δεν είναι απαραίτητη η παρουσία κάποιου smartphone.

Το TrueSmart+ της Omate διαθέτει οθόνη 1,54 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 320 x 320 pixels και βασίζεται σε μία παραλλαγή του chipset της MediaTek, MT6572M που διαθέτει δύο επεξεργαστικούς πυρήνες χρονισμένους στο 1,0GHz. Επίσης διαθέτει 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου, χαρακτηριστικά που δεν αποτελούν έκπληξη από την στιγμή που έχουμε στην ουσία να κάνουμε με ένα… smartphone που απλώς φοριέται στο χέρι.

Πέρα από την υποστήριξη WCDMA, GSM, GPRS, EDGE και HSPA τόσο το νέο TrueSmart+ όσο και το μικρότερο αδερφάκι του TrueSmart-i διαθέτουν WiFi, Bluetooth καθώς και GPS ενώ επιπλέον το TrueSmart+ ενσωματώνει τον αισθητήρα Bosch BHI160 Sensor που παρακολουθεί τις δραστηριότητες και τις κινήσεις του χρήστη χωρίς να πραγματοποιεί… αφαίμαξη στην μπαταρία. Φυσικά, επειδή και οι δύο συσκευές τρέχουν πλήρεις εκδόσεις του Android, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν τόσο εφαρμογές από το Google Play όσο και από το κατάστημα Ostore της ίδιας της Omate.
Δημοσιευμένη Εικόνα

Ένα χαρακτηριστικό που διέθετε το πρωτότυπο Omate TrueSmart και δεν διαθέτει το TrueSmart+ είναι η κάμερα. Παρόλα αυτά, το μικρότερο μοντέλο Omate TrueSmart-i διαθέτει κάμερα, αν και οι χρήστες που θα το αποκτήσουν θα πρέπει να περιοριστούν σε ανάλυση 240 x 240 pixels όσον αφορά στην οθόνη (η οποία έχει επίσης διαγώνιο 1,54 ιντσών) καθώς και στο λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat.
Τα νέα Omate TrueSmart+ και TrueSmart-i στοιχίζουν $169 και $149 αντίστοιχα και οι χρήστες μπορούν να τα προ-παραγγείλουν από τις 22 Σεπτεμβρίου έως στις 31 Οκτωβρίου με τις παραδόσεις να ξεκινούν κάποια στιγμή μέσα στον Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια