ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Apple: Νέα Magic Mouse 2, Magic Keyboard και Magic Trackpad 2 με Force Touch

Η Apple συνοδεύει την καινούρια σειρά iMac με ανανεωμένα περιφερειακά. Ο λόγος για τα Magic Keyboard, Magic Trackpad 2 και Magic Mouse 2.
Το Magic Keyboard αποτελεί ανανεωμένη έκδοση του προηγούμενου ασύρματου πληκτρολογίου της Apple. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία, η φόρτιση της οποίας πραγματοποιείται μέσω της θύρας Lightning που υπάρχει στο πίσω μέρος του πληκτρολογίου. Σύμφωνα με την Apple, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Magic Keyboard υπολογίζεται στον ένα μήνα. Ακόμη, έχει αλλάξει ο μηχανισμός των πλήκτρων, τα οποία όμως πιθανότατα δεν θα είναι όμοια με το πληκτρολόγιο του Macbook 12 ιντσών, για το οποίο πολλοί χρήστες παραπονιούνται ότι δεν προσφέρει ικανοποιητική αίσθηση κατά την πληκτρολόγηση. Η τιμή του Magic Keyboard είναι $99.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το Magic Trackpad 2 με τιμή $129, διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία (σε αντίθεση με τον προκάτοχό του). Το σημαντικότερο όμως χαρακτηριστικό του, είναι ότι διαθέτει την τεχνολογία Force Touch που συναντάμε στο Macbook και στο Macbook Pro. Για την ακρίβεια, το Magic Trackpad 2 έχει 4 αισθητήρες οι οποίοι του επιτρέπουν να αντιλαμβάνεται την πίεση που ασκεί ο χρήστης. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δημιουργεί δυνατότητες για καινούρια gestures στο OS X. Ακόμη, είναι 30% μεγαλύτερο σε σχέση με το προηγούμενης γενιάς Trackpad και μπορεί να πραγματοποιηθεί κλικ σε ολόκληρη την επιφάνειά του.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Τέλος, το Magic Mouse 2 επίσης διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία, σε αντίθεση όμως με το Keyboard και το Trackpad, η θύρα Lightning εντοπίζεται στο κάτω μέρος και όχι στο πίσω μέρος της συσκευής, γεγονός που καθιστά αδύνατη την ταυτόχρονη χρήση του κατά τη διαδικασία της φόρτισης. Επιπλέον, είναι ελαφρύτερο και κυλάει με περισσότερη ευκολία στην επιφάνεια του γραφείου. Η τιμή του Magic Mouse 2 είναι $79.

Δεν υπάρχουν σχόλια