ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H MSI κυκλοφόρησε το GS40 Phantom Gaming Laptop

Η MSI ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του GS40 Phantom, το πιο λεπτό και ελαφρύ gaming laptop.
MSI GS40 Phantom 002

Σχεδιασμένο για gamers που αρνούνται να συμβιβαστούν όσον αφορά τις επιδόσεις, το νέο gaming laptop της MSI με οθόνη 14", έχει βάρος μόλις 1.59 κιλά και πάχος μόλις 2,18 εκατοστά. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον 6ης γενιάς επεξεργαστή Core i7 Skylake της Intel και την κάρτα γραφικών GTX 970M της NVIDIA και μία πληθώρα εξαρτημάτων υψηλής τεχνολογίας όπως PCI-E Gen3 SSD, μνήμη DDR4 Memory, Super Port, και άλλα.

"Το GS40 Phantom αποτελεί μια καινοτομία στο σχεδιασμό που συνδυάζει την ισχύ των μεγαλύτερων gaming laptops με την φορητότητα ενός netbook", δήλωσε ο Andy Tung, πρόεδρος της MSI Pan America. "Το GS40 Phantom δεν υπολείπεται στις επιδόσεις παρόλο που είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο, αφού διαθέτει την τεχνολογία που συναντάμε σε μεγαλύτερες συσκευές"

MSI GS40 Phantom 003

Το νέο αυτό gaming laptop έρχεται με Windows 10 και με την υποστήριξη των DirectX 12 3D χαρακτηριστικών για να έχετε υψηλής ποιότητας γραφικά. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από brushed αλουμίνιο και διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά :

MSI GS40 Phantom specs

Η MSI επίσης ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του GT80 Titan laptop με επεξεργαστή Skylake της Intel και δύο κάρτες γραφικών GTX 980 GPUs σε SLI. Ο απόλυτος αντικαταστάτης του gaming desktop, to MSI GT80 Titan είναι το πρώτο gaming laptop με ενσωματωμένο μηχανικό πληκτρολόγιο με Cherry Brown MX switches.

Το GS40 Phantom της MSI είναι άμεσα διαθέσιμο στα 1,599.99 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια