ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Kangaroo: Windows 10 desktop PC σε μέγεθος smartphone

Η τάση τα τελευταία χρόνια είναι η μετατόπιση των χρηστών από τα παραδοσιακά desktop PC, σε υβριδικές συσκευές όπως Surface Book, smartphones ή PC-on-a-stick που συνδέονται σε μια θύρα HDMI. Το Kangaroo PC της InFocus προσπαθεί να συνδυάσει το τελευταίο με τα θετικά που έχει ένα desktop PC.
To αποτέλεσμα είναι ένα «μηχάνημα» με Windows 10 το οποίο έχει το μέγεθος ενός smartphone, δική του μπαταρία και θύρες σύνδεσης και ονομάζεται Kangaroo.
Σαφώς το Kangaroo δεν μπορεί να φτάσει τα specs ενός κανονικού desktop με τον 2.24GHz Intel Cherrytrail επεξεργαστή, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, αλλά σίγουρα αποτελεί πολύ καλή επιλογή σε σύγκριση με τα PC-on-a-stick, ειδικά αν σκεφτούμε ότι η τιμή του ξεκινά από 99 δολάρια.Αυτό που κάνει το Kangaroo ακόμη καλύτερο είναι ότι έχει δική του θύρα HDMI, 2 θύρες USB και θύρα φόρτισης της μπαταρίας που έχει μέσα. Υποστηρίζει microSDXC κάρτες για επέκταση μνήμης έως και 128GB. Η InFocus αναφέρει ότι με τα περιφερειακά και μια οθόνη, η μπαταρία του αντέχει έως και 4 ώρες «κανονικής χρήσης».
Στηρίζεται σε WiFi σύνδεση αντί για θύρα ethernet και έχει Bluetooth υποστήριξη. Μπορεί να συνδεθεί με iOS και να χρησιμοποιήσει το iPad για οθόνη, σε standard desktop mode ή tablet mode.
Το Kangaroo PC είναι διαθέσιμο από σήμερα Microsoft online store και Newegg.com.
infocus kangaroo
infocus kangaroo

Δεν υπάρχουν σχόλια