ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Surface Book: Το νέο υβριδικό laptop της Microsoft

Το event της Microsoft στη Νέα Υόρκη περιλάμβανε πολλές αποκαλύψεις και παρουσιάσεις, ανάμεσα στις οποίες βρίσκουμε και το νέο Surface Book.

Η Microsoft μπήκε στον πειρασμό να δημιουργήσει το "απόλυτο laptop" όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και στις εικόνες βλέπουμε μια συσκευή που διαφοροποιείται από το απλό Surface Pro 4 που είδαμε επίσης στο event. Η οθόνη είναι 13.5 ιντσών με λόγω πλευρών 3 προς 2 με ανάλυση 3000x2000 pixels. Σημειώνεται ότι η οθόνη έχει επίστρωση Gorilla Glassενώ η χρωματική απόδοση είναι αποτέλεσμα ακριβούς καλιμπραρίσματος με βάση τη παλέτα sRGB. Από πλευράς hardware τώρα, το νέο Surface Book εξοπλίζεται με Skylake επεξεργαστή της Intel και αποκλειστική κάρτα γραφικών της NVIDIA αλλά μόνο στα ακριβά μοντέλα μιας και το μοναδικό "φθηνό" έρχεται με μια Intel HD 520.

Περιμετρικά της βάσης, διακρίνουμε όλες τις τυπικές θύρες USB αλλά και SD Card Reader, Headset Jack και Mini DisplayPort για την απεικόνιση σε εξωτερικό panel. Η βάση - η οποία στεγάζει την αποκλειστική κάρτα γραφικών στη περίπτωση των ακριβών μοντέλων - μπορεί να αποσπαστεί από την οθόνη και έτσι, έχουμε την tablet μορφή του Surface Book. Οι προ παραγγελίες ξεκινούν από σήμερα και τα πλήρη specs του μπορείτε να τα διαβάσετε παρακάτω:



Surface Book: Το νέο laptop της Microsoft

Δεν υπάρχουν σχόλια